Ministar iz Hrvatske otišao u Dansku pa govorio o izbornoj reformi u - BiH

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komentar

Klimavac …..Kakva njegova inozemna politika Hahahaha…

NATO

Ima li kraja ? Tek se počelo. Sve saveznike i partnere u Europi i Americi upoznati sa situacijom i trećim entitetom.

Ja

Ostavite se ove napacene zemlje i naroda. Viste ljudski monstrumi grabite dio druge zemlje.Civicu sto unisti alminijum u kojem je radio hrvacki narod ????

Gost

Vi bi mu određivali što smije a što ne smije govoriti? Ma, bježi!

Nisam@Robot

Placi, moli tu pomoci nema ... Zeljko Komsic na izbore se sprema ...

.

Odlucio sam da glasam za Zeljka Komsica Uclanit cu se u njegovu partiju

Ivo Komšić

President

071

Dok ovaj svakome isriče priču koja domaćine ne zanima, neće imati kome donijeti vijesti u Hrvatsku. Možda tamo bude živjelo još par Hercegovaca.

haha

Kakvi bolesnici

Frustracije

Vi bi mu određivali što smije a što ne smije govoriti? Ma, bježi! ka Gost Pa zasto onda kritikujes druge ako imaju misljenje koje je drugacije nego tvoje/vase. Amoralno ponasanje vecinskog dijela pucanstva koje je uskocilo prebrzo iz opanaka u lijepe cipele, intelektualno kao i dusevno ne mogu slijediti tako drastican korak a rezultat su FRUSTRACIJE! Sve ovo pokazuje da njima GORI pod nogama!

Sss

STA KAZE MILANOVIC...

za Marijana

Pod hitno, da se javis najblizem Psihijatru pa onda Psihologu i na kraju nekom nastavniku Hrvtskog ili Bosanskog a moze i Srpskog jezika. Nastavniku koji uci djecu do petog razreda osnovne skole kako bi ti pokzao ili te mozda cak i naucio kako se sastavlja recenica od samo nekoliko rijeci za pocetak ... znam da vam je klanje nekako blisko, ali danas je 20 i prvi vijek i danas se ni stoka vise ne kolje ... Bolestan/a si opasno ... Zbog ovolikog stepena mrznje ovakve kometare bi trbalo istrazivati odakle poticu i SIPU im na vrata slati ... FUJ !!

Guest

Guest @ Gost A koji je on k...c da se mijesa u drzavu BiH? Ako zeli moze ortodoksnog kamenjarskog cigana da vodi u HR dok ga nisu uhvatili zbog lopovluka. Hacijendu ne moze ponijeti ostace u BiH da se noge peru i pisa.

Guest

Guest @ Marijana Prvo poceti od tvog kopileta ako ti ga je neko htio napraviti.

.

@ Udruga prognanih Hrvata iz BiH Obratite se Dodiku

HAMZA 22

Komšić obnavlja mandat 2022 !

Germo

Vrijeme je da i bosnjacki politicari putuju evropom i raspredaju o unutrasnjem stanju Hrvatske i Srbije, malo oko turizma, forimiranju Dubrovacke republike, postovanju ugovora Luke Ploce, smjestajnih privatnih kapaciteta i dodatnom oporezivanju, piranskom zaljevu, Sandzaku, Kosovu, Presevu, Vojvodini i pravima madjara itd...

/ Najnovije