Ministar Helez o ruskim kampovima u RS: 'Pokupili su prnje i prešli preko Drine'

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Prestrašili su se Zukana i njegovih dronova sa alibabe i utekli sa “prnjama”. Pametna odluka s njiozi strane

Knj

Ministre, ova tema i tvrdnje nisu baš za fejsa. Šta pokušavaš ovako postići?

Laxative

A što ih ne uhvatite ti i tvoji ahbabi, pa ambasadine trupe, EUFOR i slični stručnjaci, ne dao Bog '92...

Kervez

Mentol

Fes und Boza

samo mu fes fali... i u ali-paše vojsci namah unapređen u čin feldmaršala... crni zukky... crna sebby... itd.

***

***

🔥🔥🔥🔥

Prestrašili su se Zukana i njegovih dronova sa alibabe i utekli sa “prnjama”. Pametna odluka s njiozi strane ka Haha Samo su ostale hrabre vehabije

Helez

***

Razlika

***

Idemo u EU

Agencija Evropske unije za osnovna prava (FRA) objavila je u srijedu opsežan izvještaj koji detaljno opisuje diskriminaciju i izazove s kojima se suočavaju muslimani širom EU, bacajući svjetlo na značajan porast antimuslimanskog rasizma od 2016. godine. Izvještaj pod nazivom "Biti musliman u EU – iskustva muslimana" zasnovan je na opsežnim istraživanjima provedenim između 2021. i 2022. godine u kojima je sudjelovalo gotovo 10.000 muslimanskih ispitanika širom bloka. Nalazi otkrivaju trajnu i široko rasprostranjenu diskriminaciju, posebno u zapošljavanju, stanovanju, obrazovanju i zdravstvenoj zaštiti, pri čemu se Austrija ističe kao zemlja s najvećom prijavljenom stopom diskriminacije, postižući zapanjujućih 71%.

Error

Bosnjo docekao svakog okupatora i i dalje ga voli i dalje je okupiran ubleha i iluzija nezavisnosti i suverenosti kako su kamperi usli u ovu zemlju i ko cuva narod ove zemlje zemlju i nebo ove zemlje??? Sram te bilo ministre odbrane guras nas ponove u ralje zapada koji nam je uveo embargo na oruzje i zaustavio oslobadjanje cijele drzave spasio zlocince i dusmane ovog naroda i zemlje i poklonio mu pola drzave o cemu pricas prodana duso

Rumeni seljacic

osudjeni lazov

Derim

Prestrašili su se Zukana i njegovih dronova sa alibabe i utekli sa “prnjama”. Pametna odluka s njiozi strane ka Haha Nije bitno koga su se prestrasili.Bitno je da su se us rali i razgulili ko pi zde.

Zukan je glasnogovornik za štampu

Američke ambasade.

Ministar tendeciozno širi lažne vijesti

Bez dokaza. Ima li neki video uhapšenih ili je samo rekla-kazala.

Derim

Tako je Zukane. Mogu ti ga samo fafati.

😂😂😂😂

Majka Muju, šišala na struju

Kamper Moldovac

Jedino sto mogu da porucim Zukanu je - niti pijanom mozes objasniti da je pijan, niti budali da je budala.

Ministre

djeca ubijaju policajce, terorizam na djelu a vi se bavite nekim nepostojećim kampovima i dronovima

***

***

/ Najnovije