Ministar Elmedin Konaković konačno otkrio koliko su nas koštali konzulati u Rijeci i Novom Pazaru

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

batal

TAKO JE DINO,ODMAH IMENUJ KONZULE I ZAVRŠI PRIČU

Dr Strunjacha

Dragi ministre, molim te prestani voditi predizbornu kampanju. Izbori su davno završeni. Daj počni radit. Za sve ostalo imaš policiju i tužilaštvo. Prestani se igrati Trumpa i 25 sati od moguća 24 twittovati.

Eis

Pa dokle ces Elmedine dragi svoju nesposobnost prikrivati blacenjem i komentarisanjem drugih?

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

NB

A negdje tamo odvija se život..... A mi o ministrima i foteljama ...

Dino,dino

Vec na pocetku pokazujes da jedino sto znas je hljaganje bivsih kolega,stranke i to pokazuje kolko si supalj kao sulinar. Jadna je drzava stobom naredne 4 godine

Gost

Ako još ima hurmi platiti u naturi. Skupe su te najamnine.

Coco jumbo

Uloga konzulata je da izađe u susret svojim državljanima u stranim zemljama. Otvara se u mjestima gdje je izražen veći broj državljana, a ujedno je i daleko od ambasade. Tako da ovu glupost o visini najamnine, možemo samo pripisati dnevno populističkim izjavama. Svi znamo da u Dalmaciji i Sandžaku imamo mnogo naših državljana i zamislimo sad njihove gubitke odlascima u Zagreb ili Beograd. Iskreno smatram da je bivša ministrica Turković kvalitetno obavljala svoj posao

Bogoljub

Aha Biserka došo Gavrilo srce uzavrelo ima da mršaš svaki dan kilu kad te Gavro pritisne istraživat

Moj konakovicu

Ne mozete vi ispraviti, sve ono sto je bisera i njena sda kriminalna hobotnica sistemski unistavala 30 godina. Trebace nam jos 50 godina da to sve anuliramo.

Bisera, jesi to ti?

>>Uloga konzulata je da izađe u susret svojim državljanima u stranim zemljama. Otvara se u mjestima gdje je izražen veći broj državljana, a ujedno je i daleko od ambasade. Tako da ovu glupost o visini najamnine, možemo samo pripisati dnevno populističkim izjavama. Svi znamo da u Dalmaciji i Sandžaku imamo mnogo naših državljana i zamislimo sad njihove gubitke odlascima u Zagreb ili Beograd. Iskreno smatram da je bivša ministrica Turković kvalitetno obavljala svoj posao ka Coco jumbo<< Vodi je kuci da ti za jedan dan pozdere svu hranu namijenjenu za mjesec dana, pa da vidimo sta ces onda reci.

/ Najnovije