Ministar Delić čestitao Dan nezavisnosti BiH i podsjetio: Prvi mart je neradni dan u Federaciji

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Tko to u ovoj FEDERACIJI ima razloga za slavlje? Jedino uhl**** bez obzira na nacionalnu pripadnost. Običan puk gleda kako će preživjeti.

Urbani

Sta sutra. Vec seljaci otisli kucama danas. Puno parkinga oko moje zgrade.

Haha

Ministar podsjeća da je “praznik” u 23%. Urnebesno

Da proslavimo

sto nam ex Premije i ostali Malinari idu u zatvor. Naaarood znoooa

BRKICA

GOSPODINE ZASTO RADNICIMA DRVOREZBARSTVA KONJIC NEUVEZETE RADNI STAZ DA LJUDI MOGU ICI U MIROVINU JELI TO ZATO STO SU HRVATI A RIDARIMA U TUZLI UPLACUJE TE RADNI STAZ

🔥🔥🔥🔥

Sta sutra. Vec seljaci otisli kucama danas. Puno parkinga oko moje zgrade. ka Urbani Uh znači ti si se uspavao. Ode i ti na selo.

GLOGOV KOLAC

ČUJE NERADNI DAN , ZA BINGO ,MERCATOR ITD NIJE ONI NORMALNO RADE I VI TO ZNATE SAMO SE PRAVITE BLESAVI.

/ Najnovije