Ministar Adnan Delić dijeli 700.000 KM

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy2410

Ne dijeli ministar , nego rasporedjuje nase pare.

Gost

Kakav klikbejt naslov, užas. Postali ste odron od portala a nekad vrlo cijenjeni. Ko god da je ovo pisao neka ga je sramota... ne dijeli svoje pare nit ih dijeli ljudima,sram vas bilo, što sam vas čitao čitao sam

.......

Naslov je glup do bola

Svašta

Čuj on dijeli kao djeda mraz.😅Naše pare.

Makelele

Čuj dijeli pa nisu njegove pare

Vermezović

***

Elif

Šta je s pomoći za porodilje u 2024 godini???

Sara

Neka jede ****a ovaj ministar...kratko, jasno...

opasnozeznuta

Glupog naslova.Ne djeli ministar Delic svoje pare vec drzavne.Treba valjda pisati drzava daje 700000 km ,rekao je ministar Delic.Olako svojatate drzavne pare.

Jaja

On raspodjeljuje,isto tako je ali dijelio drzavne pare rodama i samo clanovima nipa u kantonu Sarajevo a i sam uzmao za svoju agenciju pa dokle aha zato ama smeta FTV

Pisac

Ministre, te pare nisu tvoje. Drugo, pametnije je da podijelis socijalno ugrozenim, a ne zaposljavati podobne u navedene sluzbe kojih ima i onako viska, a nista ne rade.

Adi

Dijeli sebi, i svojim lopovima

Maky

A sta to on dijeli ? To sve mi dijelimo

Nina

Lijepo ali zasto ignorisete osobe koje su na birou i ne mogu da rade jer su starije od 50 godina

Nametnuta trojka

Nametnuti trojkaški ministar.

/ Najnovije