Miloš Lukić došao na Sud BiH: Ponovo se pojavile skandalozne poruke

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laxative

Opet neko istovario smeće pred Sud BiH.

hahahaha

Kakvi su ovo cirkusanti hahahaha glup i gluplji

PAPANIJADA

Ovo kod njih neki običaj da povedeš sa sobom jedno 120 ovih volova kad kreneš u Grad? Ja rundovluka braćo mila ......

Kiki

Postoji postoji na Drini i zauvijek će tu biti. Budale.

Peti sekretar SKOJa

Molim Nešića da nakon salve i psovki ovih spidoba pod hitno donese rješenje o 24 sata policijske zaštite. Ako se neko pita zbog čega, pa da ih zaštite od njih sami pošto je kultura i civilizacijsko ponašanje za njih naučna fantastika.

I dalje

Se pušta krdo pred sud. Prije suda treba tor napraviti i staviti ih unutra dok se suđenje ne završi. Jadnici

Bosanac

***

Dana

Opet neko istovario smeće pred Sud BiH. ka Laxative Nisam ti vidjela roditelje ispred suda. Ako ti u svom komentaru kažeš da su bili ,ko sam ja da ti ne vjerujem. Bilo ,kako bilo nije lijepo da one koji su ti život dali ,othranili i vaspitali ( mada iz tvog načina obraćanja vidi se da njihovo vaspitanje nije urodilo plodom) nazivaš pogrdnim imenima. Tvoji roditelji nisu to zaslužili.

Dana

Se pušta krdo pred sud. Prije suda treba tor napraviti i staviti ih unutra dok se suđenje ne završi. Jadnici ka I dalje Tu gdje misliš staviti Srbe stavi svoje članove familije,a jadno se osjećaju oni koji su te odgojili dok čitaju tvoje ,,dubokoumne " komentare . BiH je uređena po Dejtonskom mirovnom sporazumu i tako će ostati. Drugačije uređenje ne dolazi u obzir jer kakva bi prava i život u tom drugačijem uređenju imali Srbi vidi se iz vaših komentara.

Dana

***

Tatar

Pa ***** te glupa ako granica postoji zašto je ne poštujem.Zasto uopšte dolaziš preko granice

/ Najnovije