Milorad Dodik vrijeđao Paddyja Ashdowna, Damir Mašić mu odgovorio: 'Sebe si opisao'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lomite nas sa bezličnjakom

I ope bezlični Mašić. Totalno neupotrebljiv "političar". Ništa!

Nervoza

Nema para 🤣🤣🤣🤣

prostakusa dodik

kao vulic

xXx

Komentar dostojan polaznika u vrtić a ne "ozbiljnog" političara. I ovakvi nam "vode" državu...

Masic pokazao kako se ponasa vjerni sluga

Na balkanu jedino albanci i bosnjaci dizu spomenike stranim zavojevacima. S tom razlikom sto albanci bar dizu predsjedniku amerike klintonu, a bosnje nekom obicnom engleskom lordu, samo zato sto je potpisao modernu sjecu srpskih knezova. Kako zalosno. Kad nemas svojih velikana onda moras dizati spomenike okupatoru koji kaznjava srbe.

djeca

Svadjaju se debili ko djeca umjesto da rade! A ovce pasu travu. Beeeeeeee. Novinari serviraju, ovce pasu...

Dizali

Na balkanu jedino albanci i bosnjaci dizu spomenike stranim zavojevacima. i nazivali ulice po srpskim okupatorima ali zato što smo morali,a ove iz novije istorije zato sto volimo.

Xyz

Damircicu pa ti pijes kaficu sa dodlikom trojka ti zaboravio ...SIKTER

Paž

Vidi starog Zlatkovog palamudana.

Gost_Radio_Sarajeva

Nemoj tako Damire. Mile je međed.

***

***

/ Najnovije