Milorad Dodik veličao zasluge zločinca Radoslava Brđanina koji je danas umro

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Baton

Takvi su im i ostali "junaci" iz lažne istorije...

zna se

Hoće li Dodik odgovarati pred zakonom zbog ovakvog stava prema presuđenim ratnim zločincima?

🇷🇸🇷🇸

HEROJ NAS GULIO TERORISTE

?

SEnada Nurkic najbolje ZNA kakva su JAJA od Srbina ka mrki Ovo treba biti uvredljivo?

Zna svaki SRBIN

Lijepe riječi su ukras!

Ali ne!

Mi cemo integralnu, cjelovitu Bosnu, necemo mi nikakvo cijepanje, nikakvu podjelu. Vidis ba, kako mi harmonicno svi zivimo u nasoj graDZanskoj. Niposto to ne dijelit, nego samo zajedno.

Vidim, neces pod nickom ljiljan?

Lijepe riječi su ukras!

Neka

ga Laktasenko zakopa u svom (sinchicevom) vocnjaku. Bice mu to najsladje sljive,jos jace ce moci arlaukati pod shatrom.

Budimo ekoloski osvijesteni

ga Laktasenko zakopa u svom (sinchicevom) vocnjaku. Bice mu to najsladje sljive,jos jace ce moci arlaukati pod shatrom. ka Neka Posljednju pricest u solji da ronja za tarabama casnim i bude razgradjeno.

/ Najnovije