Dodik uspostavlja svoje bilateralne odnose s državom koja je najveći saveznik režima u Moskvi

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Juhu, hu

Pa Mile, samo proglašeni Glavni Baja je rjetko viđen vizionar. Sa njim na čelu u svijetlu budućnost RS-a. Samo je nebo granica za RS. Još kad napravi lanac rudnika širom republike, eto boljitka za sljedbenike.

BIPOLARNI ODNOSI U DODICKOVOJ GLAVI

Kao i istočni i zapadni dio opskurnog entiteta zvanog Federacija, tako niti opskurni entitet RS nije i nikada neće biti država. Ako Bjelorusiji imponira da uspostavlja "bilateralne" odnose s regijom jedne države, zašto ne- to samo govori o bjeloruskom manevarskom prostoru u uspostavljanju multilateralnih i bilateralnih odnosa, izvan veze gospodara i poslušnika, Rusije i Bjelorusije.

Ljiljan:KARPATSKA SVINJA DUDUK

JB. SVOJU MAJKU SMRDLJIVU I KĆER GORICU PO SRED PRLJAVOG BRABONJASTOG GENOCIDNOG VLAŠKOG ŠUPKA !

Pa kad ne valjaju Lukasenko i Bjelorusija

a zasto ste vi iz Sarajeva nabavili bjeloruske trolejbuse, a? Dvolicnost je bolest.....

/ Najnovije