Milorad Dodik uputio čestitku povodom Kurban-bajrama

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

***** li ti mamu *****čku!

Bezsrama

Ma lijepo je da ti netko čestita,ali poslije svih onih riječi o muslimanima i intervjua u izraelskim novinama ja mu želim sve što on muslimanima u glavi misli,pa bilo to dobro ili zlo.

Guest

Pišamo i tebe i tvoje poruke

Haha

Evo i ja da vam čestitam. Šerif Tiraspol Olsun Kalendar. Dobro danas namažite!

Iva

Kriminalac , jedno govori drugo radi ! Smeće od čovjeka !

Edi

***** ti krast i krsnu slavu vlasku 🤬🖕🏻

E FALA TI

Dildorade, đe čuo i ne čuo! Prangijamo ti porodicu svih nas milion i po muslimana što nas ima, i tebi i svim takvim izrodima i devijantnim degenericima kakav si ti, a uključujući prvenstveno ove retarde s internet komentara. Da Bog da stotinama godina i vi nama umirali a ne mogli umrijeti, i vi i vaše prljave incestne familije. Amin Jarabi!

Što bi rekli

Bipolarni poremećaj.

Musliman

Muslimanima od takvih ništa netreba,ni tvoje šuplje čestitanje,upoznali smo te dobro,i znamo kosi,šta si i kakav si.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ćomi

Edi ***** ti mamu *****sku

Samo reci kad i gdje

Nafuranom na pseudohaskalu i naciju iz religije kako ih je 3u1 bog ucinio pravoslavnim Izraelicanima koji na Balkanu prave pravoslavni DAESH? ka Koljackom genocidnom majmunskom plemenu Hoces da ti slikovito objasnim princip 3u1, tako sto ce trojica crnih ahbaba da ispune sve 3 rupe tvojoj buli na tvoje oci?

Koki

Mirotvoraca pravi u jednoj ruci golub u drugoj kama aferom.

Covjek vam fino cestita i opet vam ne valja

Covjek vam fino cestita praznik i opet vam ne valja, opet vi njemu zelite sve najgore. Sta hocete, da predje na islam? To je valjda u bajramskom duhu. Jel to znaci biti vjernik i musliman? Onda ja to nikad ne zelim biti. Zakljucak: problem je u vama i vasoj beskrajnoj mrznji prema svemu srpskom, a ne u njemu.

JOSE

TO MILE SVE TI NAJMILIJE

Inzagi

Nista cestitka za federaciju..cc

Guest

Ne treba mi nikakva čestitka od njega,a ovamo ne želi da mnom ni zrak dijeliti. Ni ja snjim niti šta od njega

STAVICU TI GA MEDJU KRAJNIKE NAJMJIMA

Hoces da ti slikovito objasnim princip 3u1, tako sto ce trojica crnih ahbaba da ispune sve 3 rupe tvojoj buli na tvoje oci? ka Samo reci kad i gdje

Koliko moraš biti gad

Da nekoga vrijedjas i ponižavas beskrajno, a onda mu, kobajagi, nesto cestitas.Odbij.

Kija

FUUUUJ!!!!!

Zaključak

Covjek vam fino cestita praznik i opet vam ne valja, opet vi njemu zelite sve najgore. Sta hocete, da predje na islam? To je valjda u bajramskom duhu. Jel to znaci biti vjernik i musliman? Onda ja to nikad ne zelim biti. Zakljucak: problem je u vama i vasoj beskrajnoj mrznji prema svemu srpskom, a ne u njemu. ka Covjek vam fino cestita i opet vam ne valja je da nije problem u nama već odnos pro*****čki velikosrba prema svemu nesrpskom,dakle kada srpska politika budu za rezoluciju ili barem suzdržanost smatrat će se da pripadaju normalno progresivnom narodu.

STIGLE SU VAS SUZE I KLETVE VASIH NA SILU POTURCEN

******ENIH PRAJEDOVA MUSLIMANE SU STIGLE SUZE I KLETVE NJIHOVIH NA SILU POTGURCENIH PRADJEDOVA SRBA I HRVATA

Ma nikako

je da nije problem u nama već odnos pro*****čki velikosrba prema svemu nesrpskom,dakle kada srpska politika budu za rezoluciju ili barem suzdržanost smatrat će se da pripadaju normalno progresivnom narodu. ka Zaključak Kako nije problem u vama kad ste vucica pokusali ubiti kad se poklonio vasim zrtvama, ko to jos radi u bih? Samo vi tzv.multietnicki talibani. I da vam onda neko dodje pa da i njega ubijete? Pa niko nije lud divljaci.

***

***

***

***

Zruseman

Al si imao kome čestitati *** ti oni a ti njima

Crni labud

Od Radovana Dodika nam ne treba čestitka Sram te bilo imaš obraza poslati čestitku

/ Najnovije