Milorad Dodik u izolaciji

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja i

Hahahahaha

Guest

Javite Sergeju !

Damianusdarcus

Fasovo "Iconid 300"

haha

- Odakle ti ukradena ikona, Mile? - Ne znam, ja sam u izolaciji!

Guest

I Cvijanovićka, ikona RS mora u izolaciju

Belay_Boy

Ikona virus... Brzo ozdravljenje.!! Opsan je to virus star 300 godina.!!

Zong

Mali mis samo zna da bjezi. Bjezi Mile, eto ikone!

Gosca

Ahahahhhaaaahahah nisam odavno bolju komediju gledala!

MDMMD

Hahahaha. Kao dijete kad nesto zabrlja, pobjegne u sobu, legne i kad roditelj dojuri da ga ukori, kaze: boli me stomak. Pobjeci od bruke, a i od sankcija, nece. Eh, da je izresetati mnoge.

Jah

Jel mali Bakir izašo iz sefa?

Si

Hahaha....komentara da covjek "oplace". Al zaista,kao djete kad razbije prozor pa pobjegne u kucu!

Stidimo se

@Paradzematlija<< To se bijedniče u psihologiji zove autoprojekcija!

Si

@Paradzematlija<< Samo zato sto se ljudi smiju jednom politickom Klaunu,ismijavaju njegove ispade,posto ne mogu podnijeti njegovu bezstidnu bahatost na drugi nacin osim humorom,ti si to shvatio kao mrznju prema Hristjanima! Bravo majstore....

Bosnjak

Svi se ogradili od degena. Izoliralinga od sebe....

gost

Krmak je gotov!

obavjestajac

Prema neprovjerenim informacijama, vezan je u stanu!!Ceka se interpol!

Bljak

@haha, A ko kaže da je ukradena? Odakle ta informacija? Odakle je ukradena? Ko je prijavio nestanak? Ko je vlasnik? Šupljak muslimana, kao i genocidnu Srebrenici, i Markale i raznorazne muslimanske laži. Već viđeno od muslimana!

Gost

>>@haha, A ko kaže da je ukradena? Odakle ta informacija? Odakle je ukradena? Ko je prijavio nestanak? Ko je vlasnik? Šupljak muslimana, kao i genocidnu Srebrenici, i Markale i raznorazne muslimanske laži. Već viđeno od muslimana! ka Bljak<< Mile je li to trabunjas u izolaciji??? Ahahaha ma ovi komentari su mi najjaci! Ja koliko znam, Ukrajinci koji tvrde da je ikona njihova i da je ukradena su pravoslavci. U trokutu Dodik, Lavrov, Ukrajina nema muslimana ni na mapi tako da cete ovaj put ipak morati smisljati neke druge distrakcije i opravdanja. Ispade i da su svi srbi koji su se oglasili o ovoj situaciji i ne mogu da vjeruju koliko ih je izblamirao potajno u sluzbi muslimana ahahahaha... Ovaj Miletov poklon, pa njegovo skrivanje, onda jos i ovakvi komentari...prosto da covjek ne zna cemu da se vise smije.

Simke

Bošnje, ima li zime u Sarajvu? Ili vas grije bidenova ljubav? Hehe

/ Najnovije