Milorad Dodik stigao u Izborni štab u Doboju, Boris Jeranić proglasio pobjedu

4
Radiosarajevo.ba
Milorad Dodik stigao u Izborni štab u Doboju, Boris Jeranić proglasio pobjedu
Foto: ATV / Dodik stigao u Doboj
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik stigao je u Izborni štab u Doboju.

Tamo su ga dočekali kandidat SNSD za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić i Sanja Vulić, nositeljica liste za odbornike za skupštinu grada Doboja.

Obren Petrović, predsjednik GO SNSD-a Doboj proglasio je pobjedu Borisa Jerinića u utrci za gradobačelnika.

Dodik i Sanja Vulić u Doboju - undefined

Foto: ATV: Dodik i Sanja Vulić u Doboju

"Želim da se zahvalim građanima Doboja na ukazanom povjerenju. Građani Doboja su se izborili za ovaj izborni rezultat, a svi oni koji su došli sa strane mogu da se vrate odakle su došli", rekao je Obren Petrović, predsjednik GO SNSD-a Doboja, prenosi ATV.

Novi stari gradonačelnik Boris Jerinić zahvalio se građanima na ukazanom povjerenju.

"Želim da se zahvalim svim građanima Doboja koji su zaustavili "Desant na Doboj" i izabrali ko će biti vlast u naredne četiri godine. Hvala svima koji nisu poklekli pred ovima koji su došli da nas zavađaju. Nama ostaje da zajedno sa institucijama i onima koji žele zajedno da gradimo Doboj. To su naravno institucije Republike Srpske, Vlada, predsjednica Željka Cvijanović, Milorad Dodik. Tražićemo najbolja rješenja za Doboj. Pokazali smo da su svi dobrodošli u Doboj, da smo multietnički grad i nismo poklekli pred onima koji su došli da naprave haos", istakao je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije