Milorad Dodik stigao na suđenje: Pogledajte prve fotografije

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Stigao genocidni poglavnik

333

Pustite ljude neka se ponasaju u skladu sa svojim licnostima i vrijednostima (odnosno izostankom i jednog i drugog). Isto kao sa izlazenjem na entitetsku liniju (sjeca li se iko toga, bilo prije pet minuta). Hocu reci, tanko je to sve, Laki je malo nervozan, a nema vise JNA, seseljevaca, arkanovaca, oruzja do zuba i bespomocnih civila. Ostali samo dugmici, odnosno dugovi. Nadam se samo da kojekakvi gubitnici nece pokusati da naprave neki incident, jer bi i jednima i drugima u ovom cirkusu to leglo kao budali samar. Ko ce onda o tome slusati mjesecima...

Das ist Walter

@333 Tako je. Naravno da nije slučajno krenula kampanja grozomornoga falsificiranja zločina na Markalama. Mislim da je sramotno, degutantno te, hotimičan ili ne, previd, zakazati ročište na dan ove crne, jedne od najcrnjih sarajevskih obljetnica i sjećanja na četverogodišnju agoniju pod opsadom. Odgoda ročišta za neki drugi dan značila bi puno više od polaganja cvijeća, minuta šutnje, molitvi- ali i mnogih politikantskih govora na današnji dan i krokodilskih suza koje vrijeđaju mrtve i žive. A i svi bi bili pošteđeni mentalne i (a)moralne kontaminacije u psovkama ravnogorski lobotomirane kreature- Dodikove submisivne Sanje!

Iva

Sarejevo ima dodatne turiste u januaru sto prate ovok kriminalnog medjeda!

NIJE ON GENOCIDAN NEGO BAKIR

HAMAS AJATOLAH BAKIR JE GENOCIDAN ZIVI U DODIKOVOJ DRZAVI NA DODIKOVOJ ZEMLJI

333

@Walter O tome mislimo vi, ja, i drugi ljudi koji imaju eticka nacela, osjecaj solidarnosti i suosjecanje, kojim je istina iskaz postovanja prema drugima i sebi, a posebno prema nastradalim i ubijenim. Iskreno, ne ocekujem od bilo koga u Sudu, kao ni u bilo kojoj drugoj instituciji, da je shvatio koji je datum, jer patolosko drustvo u kom zivimo iskljucivo promovira razbacivanje kostiju (neko u simbolickom smislu, a neko i doslovce) i primitivnu instant mitomaniju. Nije iskljuceno ni da je napravljeno namjerno. Ako je ovo pocetak sloma ovog sistema, proteci ce jos puno godina prije nego povjerujem bilo kome i bilo kojoj instituciji u covjecnost i profesionalizam. Kako sada stvari stoje, koga briga i za zivima i za mrtvima? A licno bih, za pocetak, te krokodilske suze i drugo populisticko kreveljenje zabranio zakonom.

***

***

/ Najnovije