Milorad Dodik stigao na Sud BiH: Pogledajte ko ga je sve došao podržati

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

eu najavio posjetu i polaganje vijenaca

i na ostalim stratištima *** bit će jedna srcelomna, duga i naporna tura.

Animal Farm

Neodoljivo podjsetivši na Winstona iz Orwellove fantastične Životinjske farme (jedan od glavnih likova u knjizi – snishodljiva svinja uvijek gladna i hrane a još i više - moći), na svom „Novogovoru“ koji naravno jedino i poznaje, ovo nepristojno smeće je, po mom mišljenju, planski i namjerno instalirano da ljude provocira, gadi im živote i Vrijeme koje provedu na Ovom Svijetu i ovim jadnim prostorima. Siguran i kao kamen čvrst dokaz da odavde, ukoliko ovakvi kao on zavladaju, a nažalost siguno jednom hoće - samo treba bježati glavom bez obzira. Jer, rađati djecu da im ovakvi odlučuju o sudbinama i egzistencijalnim pitanjima je isto što i sam svoju djecu osuditi na beskonačne i doživotne Danteove krugove Pakla (i primitivizma), ništa drugo. Fuj!

stara ti je najavila užurbano širenje

i na ostalim stratištima koja su ostala iza alijinih hordi zla: kazani, park u sarajevu, vitez, križančevo selo, itd.... bit će jedna srcelomna, duga i naporna tura. ka eu najavio posjetu i polaganje vijenaca * gonoreje, sifilisa i tripera među Dodikovim obožavateljima na svi stranama ovih selendri. zadatak je obiman i veliki, ali će ona, usprkos tolikim naporima i dalje ostati kao stijena čvrsta i istrajna u poslu koji ona najbolje radi. Ohrabrena naravno tim lajkovima koje opališ samom sebi, kukovni jadove iz te podstanarske sobice.

Mile

i na ostalim stratištima koja su ostala iza alijinih hordi zla: kazani, park u sarajevu, vitez, križančevo selo, itd.... bit će jedna srcelomna, duga i naporna tura. ka eu najavio posjetu i polaganje vijenaca Ma hajde ne seri, zna se čije su horde ubica, Karadžićeve i Miloševićeve i Mladićeve. Mislim ovakvi pokušaji relativizacije Srpskih zločina i zločinaca, je samo pokušaj koji neće izbrisati historiju i nikada neće biti sprana ljaga sa Srpskog naroda, sada tek nikada iako je bilo šanse. Da ste imali neke dokaze, davmno biste bili na Međunarodnom sudu, ali nemate. Jasno svakoj budali zaboga. Vi plaćeni botovi od strane Vučićeve vladavine, uzalud vam posao - narod zna. Svaka Srpska kuća zna gdje im je muška glava bila i šta je radila, na čast svakome, čast izuzecima.

Majk

Sve se nešto otima da je sila, ali sve se redovno dolazi na svako suđenje. kad ne priznaje sud zašto onda dolazi? hahahaha prpa Mile

Горица Д.

***

Nadimak...

Zar Kosarac ne rece da ce ga ubiti cim kroci u Sarajevo?? Haman K(L)osarac trrbas prebiti svoju zenu da se osjetis kao musko da te malo stres popuni..ili mozda jos bolje da je prebijes i sil..ujes da se osjetis ono bas bas kao muskarcina!

***

***

Nadimak..

i na ostalim stratištima koja su ostala iza alijinih hordi zla: kazani, park u sarajevu, vitez, križančevo selo, itd.... bit će jedna srcelomna, duga i naporna tura. ka eu najavio posjetu i polaganje vijenaca .. NAJAVI ME KOD SESTRE I MAME

seljačka genocidaška žgadija

Farma Kuća Zadruga Turbofolk Pink nakot u ekstazi samodopadnosti vlastitog primitivizna i toploj kupki laži o svojim herojstvima, čojstvu i plemenitosti zaboravlja pogled u ogledalo i vlastitu strukturu mentalnog sklopa. Primitivluk, nasilništvo, mržnja i kao osnova svega – LAŽ do besvjesti .....

Azog the Defiler

I za vas su mi kravate, službena vozila i protokoli, slikanja za press i naslovnice na portalima, stoko seljačka ona neotesana, nekulturna, neškolovana i primitivna. Svaki političar u ovoj zemlji, ali svaki do jednog! Smeće koje pije Jack Daniels i mezi bijeli luk, ****o kojem smrdi iz usta na dva metra i bestidni degen koji ne zna pročitati ili napisati tri smislene rečenice. I u rukama takvih su sudbine nas, još glupljih, koji vas biramo. Ma na nas treba kakvu atomsku baciti nasred ove zemlje da nas sve do jednog pobije i uništi svu vegetaciju ovdje, da nema života ni flori ni fauni na ovom mjestu 400 godina, pa tek onda ovdje pustiti neke normalne ljude da ovdje krenu iz početka, ljude koji se neće ni teoretski sjećati ko i kakva smo seljačka primitivna bagra, svi mi do jednoga!

00000

Ja ne znam kakve on hoce svjedoke, pusti te mu snimke na kojima negira genocid i zavrsite sa budalom.

МА МОРА ДОЋИ МИШ МЕKИЊАШ !!!!!

МОРА! ЏАБА СВО KЛИНЧЕЊЕ И ОЈKАЧЕ ПОД ШАТОРИМА, ЏАБА ШЉИВЕ И KРМЕТИНЕ, ЏАБА ХЕЛИKОПТЕРИ И АВИОНИ И САСТАНЦИ С KРМЕТОМ ОРБАНОМ И ОНИМ KЕПЕЦОМ ИЗ KРЕМЉА, ЏАБА АНАЛИСАЊЕ ЧИПУЉИЋKОМ ПСИХОПАТИ, МОРАШ ТИ ДОЋ НА СУД МАНГУПЕ!!! МОРАШ!!!! МООООРАШШШШШШ ЈАДЕ СЕЉОБЕРСKИ ПРАНГИЈАМО ЛИ ТИ ОНУ С И С А Р У ГЛУПУ ПЛАСТИЧНУ И ХАЛАПЉИВУ И ОНОГ БРАДАТОГ ШЛАГЕРА ЛОПОВЧИНУ! ЏАБА! ХАЈ СТИСНИ ПА НЕМОЈ ДОЋ KЛОШАРУ ПАПАЧKИ! ХАЈДЕ!

eu najavio posjetu i polaganje vijenaca

i na ostalim stratištima koja su ostala iza alijinih hordi zla: kazani, park u sarajevu, vitez, križančevo selo, itd.... bit će jedna srcelomna, duga i naporna tura. Emir Hadžihafizbegović: Nađite mi jednog Bošnjaka koji je javno ikada rekao da su Srbi genocidan narod, poliću se benzinom i zapaliti. Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović u pismu Danasovoj novinarki Snežani Čongradin zahvaljuje se na kolumni u kojoj je napisala da su "Bošnjaci naša braća" i označava ljude koji Srbe plaše da su "genocidni".

stara ti je najavila užurbano širenje

i na ostalim stratištima koja su ostala iza alijinih hordi zla: kazani, park u sarajevu, vitez, križančevo selo, itd.... bit će jedna srcelomna, duga i naporna tura. Emir Hadžihafizbegović: Nađite mi jednog Bošnjaka koji je javno ikada rekao da su Srbi genocidan narod, poliću se benzinom i zapaliti. Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović u pismu Danasovoj novinarki Snežani Čongradin zahvaljuje se na kolumni u kojoj je napisala da su "Bošnjaci naša braća" i označava ljude koji Srbe plaše da su "genocidni". ka eu najavio posjetu i polaganje vijenaca * gonoreje, sifilisa i tripera među Dodikovim obožavateljima na svim stranama ovih selendri. zadatak je obiman i veliki, ali će ona, usprkos tolikim naporima i dalje ostati kao stijena čvrsta i istrajna u poslu koji ona najbolje radi. Ohrabrena naravno tim lajkovima koje opališ samom sebi, kukovni jadove iz te podstanarske sobice.

eu najavio posjetu i polaganje vijenaca

Vijence će posvetiti mojoj staroj jer ona obožava muslimanskog crnog kobasa iliti popularno nazvanog mačak pod šljemom. Ona je isplanirala imati dalekosežne cifre u vidu primanja tih osebujnih velikih, tvrdih i debelih muslimanskih prangija a i ja je potpuno razumijem, jer, da budem iskren, i ja danima sjedim u ovoj podstanarskoj sobici i umjesto da razmišljam kako ću gazdi MIlovanu platiti kiriju i režije, ne prestajem misliti na slatkasto kiseli okus sjemena koje neprestano želim gutati nekom Bošnjaku- muslimanu!

king

Svi u cirkus Koloradooo

eu najavio posjetu i polaganje vijenaca

Osim tog gutanja i potom mljackanja sjemena iz enormnih muslimanskih prangija, posebno mi zadovoljstvo čini jedino kad napišem neki degenerično imaginarno retardirani komentar, potvrdim svoju pamet time što odmah sam sebi puknem lajk na isti. Ljakanje samom sebi me toliko uzbudi i razgali mi dušu da sam sada siguran da je to jako, jako blizu osjećaja kad drhteći i zagrcuvši se počnem da halapljivo gutam muslimansko obilno sjeme, koje inače konzumiram litrima svakodnevno!

eu najavio posjetu i polaganje vijenaca

Ipak bih naglasio da ničim i nikako u toj mojoj aktivnosti ne mogu nadmašiti moju staru koja svaki dan dodđe puna te bogovske tečnosti koju oboje podjednako volimo. Ponekad mi smeta kad ona uzrigne u kući i ja osjetim kiselkasti miris tog sjemena ali šta da se radi. Ona je ipak žena a ne muškarackao i ja, pa joj se samim tim otvara više mogućnosti. Inače sam jako pametan i vispren, načitan i pismen!

eu najavio posjetu i polaganje vijenaca

i na ostalim stratištima koja su ostala iza alijinih hordi zla: kazani, park u sarajevu, vitez, križančevo selo, trusina, itd.... bit će jedna srcelomna, duga i naporna tura. Emir Hadžihafizbegović: Nađite mi jednog Bošnjaka koji je javno ikada rekao da su Srbi genocidan narod, poliću se benzinom i zapaliti. Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović u pismu Danasovoj novinarki Snežani Čongradin zahvaljuje se na kolumni u kojoj je napisala da su "Bošnjaci naša braća" i označava ljude koji Srbe plaše da su "genocidni".

ACA

P.KA OD COVJEKA! AKO NE PRIZNAJE ODLUKE VISOGOG PREDSTAVNIKA I SUD BIH ZASTO SE POJAVLJUJE??? BIO I OSTAO KRIMINALAC KUKAVICA!

eu najavio posjetu i polaganje vijenaca

Dakle, moja star aima tako moćan cug i kapacitet usisavanja da jednim srkom povuče sav sadržaj mošnica kod muškarca, osobito ako je musliman, jer njih najviše voli. Nekoliko puta me je učila tom zanatu i testirala kod komšija Halida, Muhameda i Safeta ali nisam uspio baš tako da usavršim to gutanje. Upravo zbog tog sitnog hendikepa ja pišem ove komentare i lajkam ih samome sebi, sam sebi repliciram i bjesomučno ih i uporno kopiram ispod svakog članka. tako pokušavam da iskažem antagonizam prema muslimanima, a razlog je samo jedno: Ljubomoran sam na njihovu obdarenost i uvijek mi fali tog njihovg sjemena za kojim sam lud!

eu najavio posjetu i polaganje vijenaca

i na ostalim stratištima koja su ostala iza alijinih hordi zla: kazani, park u sarajevu, vitez, križančevo selo, trusina, itd.... bit će jedna srcelomna, duga i naporna tura. Emir Hadžihafizbegović: Nađite mi jednog Bošnjaka koji je javno ikada rekao da su Srbi genocidan narod, poliću se benzinom i zapaliti. Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović u pismu Danasovoj novinarki Snežani Čongradin zahvaljuje se na kolumni u kojoj je napisala da su "Bošnjaci naša braća" i označava ljude koji Srbe plaše da su "genocidni". ka eu najavio posjetu i polaganje vijenaca * Vijence će posvetiti mojoj staroj jer ona obožava muslimanskog crnog kobasa iliti popularno nazvanog mačak pod šljemom. Ona je isplanirala imati dalekosežne cifre u vidu primanja tih osebujnih velikih, tvrdih i debelih muslimanskih prangija a i ja je potpuno razumijem, jer, da budem iskren, i ja danima sjedim u ovoj podstanarskoj sobici i umjesto da razmišljam kako ću gazdi Milovanu platiti kiriju i režije, ne prestajem misliti na slatkasto kiseli okus sjemena koje neprestano želim gutati nekom Bošnjaku - muslimanu!

eu najavio posjetu i polaganje vijenaca

Jer, grozno je gledati svoju rođenu okoticu kako guta to slatko sjeme koje istim tim bezobzirnim postupkom uskraćuje meni, koji sam slijepi obožavalac istoga! naime, uspjevam ja kompenzirati to ovim svojim retarrdiranim komentarim ai samolajkovima ali nedovoljno je to za moj eenormne apetite, a koje bogami i ona ima! Dakle, braću muslimani, ko bogove vas molim, dajte da vam isisam svaku kap vašeg sjemena iz genitalija jer ja samo i jedino to želim! Volim vas! Obožavam vas Gospodari moji muslimanski!

Boza i Krumpiruša

Car Bosanski Dodik I., svaka čast, koje dostojanstvo...

Hahaha

Gruntovčani

emir se polio beMzinom, šibicu, šibicu,

za šibicu kraljevstvo dajem! - - - eu najavio posjetu i polaganje vijenaca i na ostalim stratištima koja su ostala iza alijinih hordi zla: kazani, park u sarajevu, vitez, križančevo selo, trusina, itd.... bit će jedna srcelomna, duga i naporna tura. Emir Hadžihafizbegović: Nađite mi jednog Bošnjaka koji je javno ikada rekao da su Srbi genocidan narod, poliću se benzinom i zapaliti. Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović u pismu Danasovoj novinarki Snežani Čongradin zahvaljuje se na kolumni u kojoj je napisala da su "Bošnjaci naša braća" i označava ljude koji Srbe plaše da su "genocidni".

Bio i napustio

Ali nije izuriniro sutkinju i ostale,da im pokaže koliko su nesposobni.Trebali su ga zadržat i zatvorit.

Nije prpa

Sve se nešto otima da je sila, ali sve se redovno dolazi na svako suđenje. kad ne priznaje sud zašto onda dolazi? hahahaha prpa Mile ka Majk DOLAZI I IZVODI SPRDAČINU PRIJE ULASKA,U SUDNICI I NAKON IZLASKA IZ SUDNICE.OVO JE SRAMOTA ZA SUD.

Mile

Neodoljivo podjsetivši na Winstona iz Orwellove fantastične Životinjske farme (jedan od glavnih likova u knjizi – snishodljiva svinja uvijek gladna i hrane a još i više - moći), na svom „Novogovoru“ koji naravno jedino i poznaje, ovo nepristojno smeće je, po mom mišljenju, planski i namjerno instalirano da ljude provocira, gadi im živote i Vrijeme koje provedu na Ovom Svijetu i ovim jadnim prostorima. Siguran i kao kamen čvrst dokaz da odavde, ukoliko ovakvi kao on zavladaju, a nažalost siguno jednom hoće - samo treba bježati glavom bez obzira. Jer, rađati djecu da im ovakvi odlučuju o sudbinama i egzistencijalnim pitanjima je isto što i sam svoju djecu osuditi na beskonačne i doživotne Danteove krugove Pakla (i primitivizma), ništa drugo. Fuj! ka Animal Farm Zasto bježati,suprotstavoti se takvim ludacima i boriti za svoju drzavu

Mile

Zar Kosarac ne rece da ce ga ubiti cim kroci u Sarajevo?? Haman K(L)osarac trrbas prebiti svoju zenu da se osjetis kao musko da te malo stres popuni..ili mozda jos bolje da je prebijes i sil..ujes da se osjetis ono bas bas kao muskarcina! ka Nadimak... Musko nula,ni vlastita ga žena ne voli.Možes misliti koja slina od covjeka. Fuj sa takvim živjeti i imati djecu. DNO

/ Najnovije