Milorad Dodik: Spreman sam da podnesem ostavku u Predsjedništvu, ali...

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Uskoru ili ces pobjeci ili ces u zatvor pitanje dana samo

NB

Svejednostavno: kriminala i zločina! Ovaj traži da su svi isti!

Gost

Dodik je porijeklom Vlah sa Karpata ili Transilvanije i lažno se predstavlja kao Srbin

Nemanja Zrinski

Jarane nema ostavka, ima da se odgovara za preuzete odgovornosti a tek za protivzakonito-kriminalno postupanje. DodiCe, nikome nije do zore gorjela-mislis da si poseban?

Koel

Ti si pogibljen slucaj maksimalni domet vijece mjesnih zajednica zato ti se i bjezi nemas pojma o poslovima druzave diplomatskoj komunikaciji ti si rundov za sume samo podneses ostavku sljedeci srbin sa liste po broju glasovavte mijenja imaju zakoni procedure nista se ti ne brini nije ti to laktaska livada da ti ispunjavaju zelje

mrmonjo jedan

nemoj biti spreman nego podnesi, ali ti nemas casti, to je poznato

Alan Ford

dragi moji bivsi Srbi tj danas BiH muslimani, evo kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio vam ga je Alija. Za sve sto vas je zadesilo od kada je organizovao neustavni referndu za odcjepljenje BiH od Jugoslavije pa do danas, on vam je kriv, a ne Srbi ili Hrvati. Necete se nikad docepati Republike Sprske. Alija vas je strpao u 23% BiH, i onda ubjedio da je cijela BiH samo vasa. skiadam mu kapu. eto, priznao sam da je bio genocid, tako da me ne mozete tuziti.

Guest

De vec jednom napravi pozitivan korak i napusti, funkciju, Laktase i komplet BiH. Pvedi sve svoje srpske genocidase i razgulite u Srbiju.

Ghost

Lazes, ti za dobro jutro slazes!

Mangup

Smeta SIPA pa joj još javno preko TV prijeti nekakvim beogradskim kadrovima u obliku svojih privatnih milicionera, jel ?

110795

Kad ne mogu da zaspem brojim Dodik ove prijetnje

Kmet Siman

Mile=čkapi

@Alan Ford

Dragi SRBi , vi ste trenutno zalutali , vi steu prolazu kroz Bosnu i Hercegovinu i daleko vam kuca od nase! Mi smo na svome bili i bit cemo , jer je ovo NASA domovina. Ovdje zive Bosanci i Hercegovci razlicitih vjeroispovjesti . Kome se ne svida ovdje postoji gestlo" Poljubi i ostavi". Srbi nikad nisu bili domicilno pucanstvo na ovim podrucjima.

Vaše Pare ostavljam sebi u nasljedstvo

Reče truhli mile

RS

Bravo Mile, neće nam islamski fundametalisti da odlučuju šta da govorimo!

Miki juventus

Koel...Slazem se pitanje samo dana kad ce sjesti u svoj helikopter i za Srbiju onda čartel letom za Rusiju ili Grcku sram vas bilo sva troica treba te najmanje dobiti po 20 godina zatvora sta radite ovom narodu Dodik,Bakir,Čovic narode moj BIH otvorite napokon oci

/ Najnovije