Milorad Dodik: 'Spremali su likvidaciju mene i Aleksandra Vučića'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Erdo

Vonjagla

Vučićev

.... Mali je spremio snajperiste koji su se obučavali na više lokacija u Srbiji ( TROJKU ) za taj posao koji će pokušati podbaciti nekome drugom ali im neće uspjeti . Kukavičije jaje će puknuti !!!!!!!

TNTGrupa

Znači Dodiće nemoj nigdje izlaziti, crno ti se sprema po tvojim riječima, kuku ti se što bi narod rekao, može i telefon da ti eksplodira, kazan za rakiju, plastična patkica u kadi, nemoj ni graha da jedeš možeš detonirati. Kakva seljačka pokvarena mecima, ovo nema nigdje.

Da žvaljo implodira

Bila bi velika šteta, vatrogasci bi kupili kakicu

Guest

tu krmad kao što ste vi, niko ni metlom ne bi dohvatio a nemo li šta više trošiti na vas

Tava

Wow na njega i Vučića. Mile čuvaj se ti svojih pajdaša i tjelohranitelja, pa i vučića obično su tako stradavali srpski lideri kroz istoriju. Pogledaj malo pod auto kad se vracas iz Beograda.

Jadna majka

sto se napati, dok je ovog volusinu izbacila.

Banja Luka

Kako možete uvijek i Vučić i ti lagati Vi i ne spavate kako treba,, pošto razmišljate šta čete ujutro slagati.

Goust

Jedna od tvojih huskacki lazi prva je bila da ce te englezi kidnepovati sad ovo sta je sledece cekamo

IVA

GOVEDO SELJACKO! NITKO NECE SA VAMA ****ARIMA PRLJATI RUKE!

/ Najnovije