Milorad Dodik se sastao sa Viktorom Orbanom u Budimpešti: Šta li sada smišljaju?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čuj smišljaju?

Pa bar se sastaje zvanično sa političarima a ne kao ovi naši po kafanama

pita dodo orbana:

znaš li ti šta bi to značilo -biti mujin podstanar-?! merel to bit u HRIŠĆANSKOJ CIVILIZACIJI i truhloj ameroFosni? moj orbane, ja se alaham ibretio kad sam čuo šta krmci rokću!

sdfa trauma

povremena paranoja koja prelazi u ludilo

Da je bar u kafani

Pa bar se sastaje zvanično sa političarima a ne kao ovi naši po kafanama ka Čuj smišljaju? jutro im pocinje u USA amb, pa onda u EU misiju a onda ponavljaju sta su im naredili da ne zaborave

***

***

***

***

Haha

Sigurno spremaju neku novu ujdurmu. Da sam na mjestu redakcije, smjesta bi otišao alahati. A vi kako hoćete

IVA

CIRKUS SUDIJE. DODIK MOZE NASTIMATI SVAKI DAN NEKI POZIV. U MADJARSKU OTISAO DA MOLI ZA KREDIT. VJEROVATNO JE PREDLOZIO DA SE MADJARSKI UVEDE U U SKOLE:):):):)

Sada smisljaju kako da se izaseru na bezvrijedni

portalchichak. I na rumenog Bechu. A prljave gujce ce otrat buuukirom i seeeeeydom.

IVA

Pa bar se sastaje zvanično sa političarima a ne kao ovi naši po kafanama ka Čuj smišljaju? MEDJEDE , MADJARI NEMAJU SATRU GDJE BI ON ISAO??:):):)

/ Najnovije