Milorad Dodik se ponovo javio iz Pariza i progovorio o litijumu: 'Ono što drugi neće da čuju'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema šanse

To ti neće proći, dok smo živi.

Iva

Seljačina zalutao na olimpijadu traži po Parizu satre i koridu Stalno osluškuje da neće čuti Dacica da pjeva Idi vole kuci na selo

dodo je heroj, a ne

marfijko.

Miki

A ko je iz muslimanskog dijela BiH otišao da se takmiči na olimpijadi?Možda sam nešto propustio!

Šansa

Ja se ponadah da će vidjeti kulturu, umjetnost, civilizaciju, pamet i ljepotu, miris i okus Pariza, to ljude mijenja. Ko god ima ikakav senzibilitet i pozitivne emocije ne može ostati imun na sve što ga dočeka u tom gradu i zemlji. Iskustvo je koje obogaćuje i mijenja ljude na bolje. Ako ni ovo nije ostavilo traga na papku onda mu nema pomoći. A ni nama sa njime.

fuj

Toliko o tim USA sankcijama. Lik slobodno putuje EU zemljama, i krsi lovu

071

Bolje bi mu bilo da ne otvara temu rafinerije i opcenito njegovih famoznih poslovnih aranzmana, zbog kojih je RS danas doslovce crna rupa, demografski unistena, u kojoj uprava RS-a nije vlasnik niceg osim gomile dugova. A o litijumu cemo drugi put. Ljudi koji se bave tom temom i aktivisti ipak slijede misljenje struke a ne korumpiranog pijacara iz Laktasa kom nije problem da prodaje ni vlastitu djecu.

Nbs

To ti neće proći, dok smo živi. ka Nema šanse nadam se neces jos dugo

Fula sorry

Ti si i tvoji ste dokaz, dugo živite u EU a krkani ste ostali ka 🔥🔥🔥🔥 Da bar! Ja sam u RS, istočno.

To je to

Srbija = rudnik

Planiram

nadam se neces jos dugo ka Nbs Pa Dodu ću vjerojatno nadživjeti i to dočekati na slobodi, što se njemu ni u kom slučaju ne prognozira.

Ggggg

***

/ Najnovije