Milorad Dodik se naljutio na Elmedina Konakovića

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nestabilna psiha

Sad se brati sad se ljuti. Vidi se da ih popovi zlostavljaju u djetinjstvu.

.......

Ne zna se ko je "veci" idiot!

@@

Sad se brati sad se ljuti. Vidi se da ih popovi zlostavljaju u djetinjstvu. ka Nestabilna psiha A to je razlog tvoje psihe.

Bosanac--***

TAD MI ***

Gost_Radio_Sarajeva

Valjda vanjski poslova, a ne spoljnjih. Mile Hrvat očito još nije zaboravio *****nji jezik, čak i na ćirilici.

OOOOPET MALI VLAHO

Kuka za KURTZEM. Grigorije ga napustio, pa vapi vapi, zedja. Da ga makar hoce komsija sa drugog sprata, svabo pheder opalit, nego nece ga ni onako masnog SMRDLJIVOG. I njemu vlashki prasac gadi.

***

dok maeleni *** kao i m ***---DEte ***

Dddr

***

Mario

***

rgwgrgreq

***

***

***

Nes ti

Americki agent se naljutio na americkog agenta ?

Zašto se ljutiš?

Pa odlično ispunjava tvoje planove! Daće ti sve , i *****ce ako treba da ostane na vlasti!

N

Terorista se poziva na ustav kad bi njemu odgovaralo? Jelde?

/ Najnovije