Milorad Dodik "razotkrio" Zorana Milanovića: "Tačno je sve što je Džaferović rekao"

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HEHE, nice try :))

Nece vam uspjeti... :))

Naravno

Čvilji zabraniti lajanje i ulazak u Bosnu! Nek se brine o Istri jer Italija će ih razmontirati!

Ma pushi curatz, bijednice, haha :))

Čvilji zabraniti lajanje i ulazak u Bosnu! Nek se brine o Istri jer Italija će ih razmontirati! ka Naravno ...................Jedini ko ce koga razmontirat, to je mi vas.

Namidak

Sad će njih Italija skarat nemamo se mi sta brinuti vise

Tuner

Amerikanci su inace islamske vjere i svuda na strani islama

Ljiljan:karpatska svinja duduk jb.svoju mamaru

A I neka sprca mamu obom krivoustom a o njemu pa sve tako u krug do iznemoglosti !!

Guest

Ja vjerujem gospodinu Dodiku on kaže istinu o svemu,a fokus može pjevati gudbaj Djimi gudbaj.

sparco

Peeglsavati Hrvate i zabijati om noz u leđa a očekivati zauzvrat da oni na to gledaju blagonaklnono samo BiH moze dovesti do jos gorih problema koji ce se ubrzo vidjeti.

sparco

Sad će njih Italija skarat nemamo se mi sta brinuti vise ka Namidak Po toj logici Bosna ide na najmanje 5 dijelova kome je sve pripadala u zadnjih 100 godina.

sparco

Sad će njih Italija skarat nemamo se mi sta brinuti vise ka Namidak Hoce hoce.Dajemo Italiji i Armiju BiH pride na čelu sa zlatnim Komšicem.

Mario

Trc ba li ja poljem ja za njim da ga ko ljem

DUDEK JOZA BRAVAR

Srebrenica je ZAJEDNICKI SRPSKO HRVATSKI ZLOCIN genocida SAMO STO SU DIREKTNI IZVRŠIOCI SRBI A HRVATI INDIREKTNI I SUUČESNICI ZLOČINA IZUZEV DIJELA HVO KOJI NIJE SLUZIO DOGOVORU TUDJMAN MILOŠEVIĆ KARADJORDJEVO ljeta 1991 o rasturu JUGE radi podjele Bosne i uništenja Bosnjaka

sparco

Srebrenica je ZAJEDNICKI SRPSKO HRVATSKI ZLOCIN genocida SAMO STO SU DIREKTNI IZVRŠIOCI SRBI A HRVATI INDIREKTNI I SUUČESNICI ZLOČINA IZUZEV DIJELA HVO KOJI NIJE SLUZIO DOGOVORU TUDJMAN MILOŠEVIĆ KARADJORDJEVO ljeta 1991 o rasturu JUGE radi podjele Bosne i uništenja Bosnjaka ka DUDEK JOZA BRAVAR Amam sano Alija nije saučesnik.Hrvati su krivi i sto u Visokom nisu piramide nego katakombe.

Fočak

Trc ba li ja poljem ja za njim da ga ko ljem ka Mario

Boske

Po toj logici Bosna ide na najmanje 5 dijelova kome je sve pripadala u zadnjih 100 godina. ka sparco Sikter konjušaru austrijski,vas neka podjele samo Mađari i Austrijanci jer ste najduže bili njihovi vazali ,Italija neka uzme svoje i Bok .

Boske

Amam sano Alija nije saučesnik.Hrvati su krivi i sto u Visokom nisu piramide nego katakombe. ka sparco Seronjo ,tisuće Hrvata iz RH su išle u Visoko i vidjeli piramide te se iznova vraćaju u Visoko i svjedoče postojanju istih a koje šta vidio u Međugorju

Samo se nadaj tupane

Hoce hoce.Dajemo Italiji i Armiju BiH pride na čelu sa zlatnim Komšicem. ka sparco

Televizor

Mogli ste malo o Memicima niste odavno.

Ko i "bog" ti 12 komada

...................Jedini ko ce koga razmontirat, to je mi vas. ka Ma pushi curatz, bijednice, haha :))

?

Po toj logici Bosna ide na najmanje 5 dijelova kome je sve pripadala u zadnjih 100 godina. ka sparco Po toj logici katolibanska džamahirija Kurojejšija je nestala sa obje Jugoslavije jer je nastala u KSHS.

Hehhe

Seronjo ,tisuće Hrvata iz RH su išle u Visoko i vidjeli piramide te se iznova vraćaju u Visoko i svjedoče postojanju istih a koje šta vidio u Međugorju ka Boske Trip i halucinacije 6 kozojebnih čobana.

?

Pa što saveznici napraviste Holuju i razoriste Vukovar?

Dodo je CAR

Zivkovic je KAR

Kažu

Amerikanci su inace islamske vjere i svuda na strani islama ka Tuner Gledam ih kako klanjaju u poluvremenu ragbi utakmica. Kauboj i Musliman. Allahu Ekber. Ali su kao novi Muslimani daleko striktniji nego rođeni Muslimani.

Kažu

*** Kad krene Tekbir, i svaka travka viče Allahu Ekber!!! Svjedočenje *****ka u ratu u BiH.

Kažu

*** Dođi! Čekamo te!

Kažu

Kažu srpski vojnici u ratu u BiH kako kad Mudžahedini krenu, apsolutno ih ništa ne može zaustaviti.

Kažu

Po toj logici Bosna ide na najmanje 5 dijelova kome je sve pripadala u zadnjih 100 godina. ka sparco Zaboravljaš i preko pola današnjeg teritorija srbije koji je Kralj Tvrtko I uzeo. Po toj logici Bosna bi zauzela 90% teritorija i hrvatske i srbije.

Kažu

Lijepe riječi su ukras

Zagonđija

Komunjare se uzhebale

/ Najnovije