Milorad Dodik pozvao Inzka: Hajde majstore, promijeni mene

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna

U Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Republici Kosovo i u cijelom svijetu ste NIKO. Genocidni, primitivni zatucani narod koji počinje sve ratove i gubi ih te već 30 godina svakim danom gubi svoj teritorij. I ovdje ćete, ako Bog da još vrlo malo vremena, da izgubite i ovo malo jada što ste oteli pljačkama i ubijanjem i protjerivanjem ljudi. Konačno se treba završiti ta priča i zatvorit vas u geto koji se nekad zvao Beogradski pašaluk. Bez Sandžaka koji je Bosna i Bosna će opet biti, bez Vojvodine koja ne pripada vama. Pa onda lažite sami sebe kao što ste i navikli stotinama godina lagati sve oko sebe i cijeli svijet. Laž vam je temelj postojanja, ništa više. A od ove tvoje „republike“ vrlo brzo ćeš vidjet šta će ostati! Polako samo gledaj degeneriče fašističko nacionalistički genocidni. Vrlo brzo lažljivi retardusi! Vrlo brzo.

KOLJI POGANE VLAHE!

Tako je!

Po

OVU GOVNJIVU FLEKU NA GAĆAMA EVROPE TREBA PODHITNO SKLONIT S POLITIČE SCENE I ODUZET MU SVU IMOVINU KOJU JE NAPLJAČKAO ... ON SE SKROZ POGUBIO BA ....

Uga caga

"Ha, hu! Uba caga uba uba! Kaateme kuku ha bu"

Gost

Koja multikulti tolerancija izbija iz ovih komentara a portal ih ne briše. Ljepota.

*

Koja multikulti tolerancija izbija iz ovih komentara a portal ih ne briše. Ljepota. ka Gost

*

Dodik je car!!!!

*

To Dodo! Tako se razgovara sa sero....a!!!

sad opet obrisi jer je istina haha

u prethodnim komentarima vidimo klasicni prikaz bosnjacke dobrodoslice i multi-kulti tolerantnog ponasanja.

/ Najnovije