Milorad Dodik poručio iz Mostara: 'SNSD neće u vlast bez HDZ-a, a HDZ neće bez SNSD-a'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Narodni odbornik

***

Rtz

DODIK JE NAPRAVIO MRZNJU MEDJU NARODINA. OVDJE U BIH NIKADA SE NISU MRZILI NI BOSNJACI NI SRBI NI HRVATI, VIJEKOVINA ZIVJELI U ZAJEDNISTVU A OD KAKO JE ON, SELJAK I MRZITELJ IZ LAKTASA DOSAO NA VLAST POCELI SU "DA SE MRZE" JER ON JE ZAVADIO NARODE LAZIMA I PROUZROKUJE TENZIJE. SELJAKU IZ SELA OKOLINE LAKTASA JE KRIVO STO SE RODIO NA SELU, PA OPTUZUJE SARAJEVO KAKO MRZI DRUGE NARODE. U SARAJEVU SU SVI ISTI, A TI SEBE I I LAZIMA BRANIS SVOJ NAPACENI NAROD SAKRIVAJUCI ISTINU. LAZES DODICE, NIKADA SE NISMO MRZILI NITI HOCEMO, A STO SE TICE TVOJE SECESIJE, BRANICE JE SVA TRI NARODA , NECEMO PODLECI TVOJIM SPARATISTICKIM NAMJERAMA I SVADJI. FUJ DODICE.

alejalipa92

U svemu je ovom učestvovao i Dragan Čović. Zašto se njega prije svih aktera ne sasluša? Da vidimo šta taj "konstitutivni" kriminalac misli o svemu ovome i zašto je prikrivao ratni zločin? U to doba se nalazio na jednoj od najviših pozicija UZP HZ.

R BiH

Sastala se vlaska fasist icka braca …vrag ih odnio… Treba proglasit R BiH i ovo vojno pomlatit… Ipak danas BiH ima jave prijatelje nego devedesetih ..Zar treba da trpimo ovaj fasi zam i nacional socijalizam podrzan od strane EU ??? Naravno da NE

alejalipa92

Šta o svemu ovome misli baš Konaković? U pet rečenica. Ne tiradom bez konca i kraja.

G l u p si

3 knstituivna naroda. 2 entiteta. jedino rijesenje za BiH. dolazi kraj SDA mafiji. svi ce bjezati u Tursku kao Mahmuljanin. Sebija je izgleda sljedeca. ka Narodni odbornik I zadojen mrznjom prema svome..gori i od HDZ a i SNSD a

dvokasetas

***

DB

Politicki narod je zajednica okupljena oko politickog projekta. Takav je projekat velike Srbije ili Velike Hrvatske. Povijest, tradicija i jezik potvrdjuju: Bosanski Srbi i Hrvati nisu dijaspora Srbije i Hrvatske. Nisu njihovi narodi. Nisu ni za********i slaveni Srbi i Hrvati. Svjedoci genetika. Ime su dobili kao NACIJE KRALJEVINE SHS! Velikodrzavne politike Srbije i Hrvatske ih zele prevesti u svoje POLITICKE NARODE. To je opaka podvala i spin. Stvara krize i ratove preko sto godina. Ko god pristaje na tu opciju igra za velikodrzavne politike, peta je kolona i drzavni neprijatelj BiH! U BiH se nacije Kraljevine SHS pokusavaju prevesti u politicke narode susjednih drzava u ciju velikodrzavnih projekata.

Klasicni boosnjook 27.09.1993

***

I

u Drugom svjetskom ratu su ***

alejalipa92

Konaković, Nikšić i Forto su uspjeli da daju vlast UZPu i SNSDu! Svaka vam čast! Ni Bakir vam nije ravan. Šta ćete sada pronaći za opravdanje-mazgovi? Za ovakvu glupost i svinjariju će vam Željko opet biti kriv??? Sjašite i polako bauljajući u svijetlu " budućnost"!

Haj kreni, sta cekas??

Sastala se vlaska fasist icka braca …vrag ih odnio… Treba proglasit R BiH i ovo vojno pomlatit… Ipak danas BiH ima jave prijatelje nego devedesetih ..Zar treba da trpimo ovaj fasi zam i nacional socijalizam podrzan od strane EU ??? Naravno da NE ka R BiH .................... Ili nemas vremena, moras zavrsit tipkanje komentara, pa ces onda ¨vojno pomlatit¨? Ne s e r i boga ti...

MrziteljPDA

Tanka nam je ekipa koja se treba politički pošibati sa ovim secesionistima. I SDA-DF a i Osmorka! Realno

/ Najnovije