Milorad Dodik opet provocira: 'Ako Schmidt nametne zakon o imovini, RS proglašava nezavisnost'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bolje bi ti bilo

Lijepe riječi su ukras!

Role

Pro BiH političari ne treba da ga sputavaju, neka proglasi jer nikad bolju šansu nećemo imati za neutralizaciju grešaka u Dejtonu. Svaka ovakava kriza je i nova šansa.

Opa Đurđa

Ma sladak je Milence, a tet što su slatki ostali (Željka, Radovan, Nešić, Stevandić, Staša) Sve lutka do lutke. Još i pametnice, bre. Već preko 60 godina slušam o svjetskoj uroti protiv Srba (nebeskog naroda). Ma svi ih mrze osim probranih (Rusija, Kina, Izrael, Bjelorusija i razne banana države i otočja u ukeanima). Ta otočja se vide tek na manevarskoj karti. Samo naprijed lepotane Mile, ako si ti RS vodi ih kao "Vođa" i satire Radoja Domanovića. Svim Srbima (nebeskim insanima) toplo preporučujem čitanje satira od Radoja Domanovića (ima još lepih stvari osim "Vođe"). RS na čelu sa Miletom direkt u nestanak.

HAJD,HAJD

AKO SMIJES!

jasta

Milorad Dodik izjavio - ukoliko u menzi ne prestanu sa provokacijama i posluzivanjem meko kuhanih jaja proglasicemo nezavisnost!

borac1992

Ma daj vise je proglasi da to rješimo jednom zauvijek da sva djeca BiH počnu normalno živjeti

Ja1

Ovom divljaku se mora vec jednom stati u kraj. Svaki dan ima nesto da izjavi a uvijek prica isto. Dosta je vise

Nemoj tako

Ma sladak je Milence, a tet što su slatki ostali (Željka, Radovan, Nešić, Stevandić, Staša) Sve lutka do lutke. Još i pametnice, bre. Već preko 60 godina slušam o svjetskoj uroti protiv Srba (nebeskog naroda). Ma svi ih mrze osim probranih (Rusija, Kina, Izrael, Bjelorusija i razne banana države i otočja u ukeanima). Ta otočja se vide tek na manevarskoj karti. Samo naprijed lepotane Mile, ako si ti RS vodi ih kao "Vođa" i satire Radoja Domanovića. Svim Srbima (nebeskim insanima) toplo preporučujem čitanje satira od Radoja Domanovića (ima još lepih stvari osim "Vođe"). RS na čelu sa Miletom direkt u nestanak. ka Opa Đurđa protiv pravoslavnih DAESHEVACA kojim su 3u1 bog i kmet Lazar obećali status odabrana naroda i zemlju balkansku....

Zbor

Da je Amerima stalo do mira, vec bi NATO bio u Brckom. Znaci, nije! Kljucna bitka ce se voditi za Brcko i negdje na Drini. Sretno Bosanci, morate imati kompletan plan za rat i nakon rata. Predlazem vratiti ime drzavi Bosna da bi nacija bila Bosanska. Ko voli nacije nepostojece Jugoslavije bice nacionalna manjina. Dosta je velikodrzavnih trojanaca i u Bosni i u CG.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

NAM

Prekinuti koridor u Brckom, zauzeti Drinu i Savu.Tu je kraj

***

***

Ajte be

U paradu za "9.januar" u prvi red uvrstiti jedan ešalon popova kao deo litija sa Porfirijem na čelu sa sve kandilima, mirisom tamjana, krstovima, koreografijom, uz glasko čitanje jevanđelja. Ispred njih formirati serpske junake sa jastucima na kojima će biti izložena junačka odličja (ordeni) vođa nebeskog naroda uz sve pesmu "Veseli se srpski rode".

Plačko

On prije svega plače I kuka.

Kimi

BIH, Hrvatska i Slovenija mogu da proglase nezavisnost od Jugoslavije, a Republika Srpska ne može od BIH. To je neminovnost, samo je pitanje kada će se to desiti.

bosanski sindrom

***

/ Najnovije