Milorad Dodik opet prijeti: "Imovina je pitanje hoće li ili neće biti BiH"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OsBossNiak1

Moj jadniče, daleko veće ubice su su nadvijale nad Bosnu, pa je nisu ubili. A gdje ćeš ti kukavico! Jado!

Sljedeca

izjava traktoriste- Opstepoznato je da sve to pripada ruskoj guberniji, Srbiji.

Ali cinjenica je da Dodik ide

na zaostravanje gdje god stigne, jer to mu daje i legitimitet u RS-u, i povecava popularnost, jer eto, kao on se bori za RS.... Ne laje kuca rad sela, neg rad sebe hehe, stara narodna... :)

R BiH

BiH ce biti a vlsi ce nestati !! TACKA Sljedeci

Look who's talking

Kao da se djukac moze izvrijedjat? Ti stranci da ista valjaju, ne bi dolazili solit pamet nekim nepoznatim ljudima u njihovoj zemlji, ciji ni jezik, ni kulturu, ni tradiciju, ni povijest ne poznaju... Dohebu se tu samo da zgrnu pare i nabiju sebi jos sirita na ramena. Takav sljam se ne moze dovoljno izvrijedjat. ka ¨skandalozno vrijedjao¨ HAHAHA :)))) Ko je vama izgradio naciju i drzavu nego oni. Mislis da bi Osmanlije otisli odavde da je do vas bilo? Austrijanci? Nijemci? Ha ha Vazda se na sve karte igrali pa koja dobija nju vucete. I danas je tako.

Er

I REP. SRP. JE B O S N A I H E R C E G O V I N A. NIKADA NECE BITI DRZAVA, N I K A D A.

Lazar

Naci schmidt moze i smije jedino Bosnjacima "uvaljivat" sto god hoce,a hrvatima samo sto im odgovara dok pravoslavcima se nesmije ni obratit.

Tuner

Za Manje od 10 godina traktorijada. ***

user1672240890

Biće BiH

/ Najnovije