Milorad Dodik opet pravio haos u sudnici: Odbio da ustane pred sudijom

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

***

RS ZAUVIJEK

***

Plačko

Kmeči li kmeči, cika ga stala.

Juka

Ovo suđenje će tebe u grob otjerati.

Jadnicak

Sudija je jadan pa ma ko je god,a da je to negdje u uredjenoj zemlji do fick bi odmah dobio 5000 km kaznu ili mjesec dana zatvora .

Plačko

***

100 godina

***

Gost_Radio_Sarajeva

Ponavljač bio i ostao.

Plačko

Plače i tigujeee AaaaAaaa, plače i tuuuguuujeeee...

BiH

Trebali su zakazat 7 januara i uhapsiti ga ako nepristupi

333

Stono bi se reklo, seljacka posla. Mene stid kada vidim sve ove ljude kako sami sebe ponizavaju, sami od sebe prave vasarske budale, sami sebe prezentiraju kao iskompleksirane, nedohebane papke. Mislim, jasno mi je da ne mogu bolje od toga, jer su im to prirodna stanja, ali nije valjda da misle da to nekom moze biti zanimljivo, ili nedajboze da imponira, osim gorim od njih.

🙈🙉🙊

Ko veli kad mogu one vehabije (kad im je bilo suđenje) da odbiju da ustanu pred sudijom pa da ne priznavaju sud, mogu onda i ja(Dodik)

Dfg

***

/ Najnovije