Milorad Dodik o zabrani ulaska Vučiću u Jasenovac

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

XYZ

Jao Baja Mile šokiran odlukom , a Hrvatima za pare prodao građu iz centra Jasenovac.Užas Mile moralista u ŠOKU !

Ujko

Možda je mislio kao i 95 pucati po HR kao sto je i po Sarajevu cetnicki smeće.Bit će Oluja izgleda da nisu se pameti dozvali a Miloševiću ih je izdao neka njemu na grob idu!Kruha,hl**** ,hleba treba narodu a ne politike ,sve ovo treba kazniti jer oni ne znaju kud će sa sobom a puni parada sumnjam da bi iz džepa platio put u jasenovac

registriran

Hoce Vuciic da organizuje u Jasenovcu isto ono sto je organizirao i u Srebrenici.

Daj5

Krkane ti kao prijatelj i pomagac stakoru milanovicu ruskom agentu moras osobno reagirat da se vucic zvani snajperist odmah pusti u hrvatsku,jer "skuhali su mu pasta sutu"

Pa zato sto to NIJE privatna posjeta. Da je privatna, niko ne bi Vucicu zabranio otic u Jasenovac.

Nego bi tu odmah ponikle kakve kamere, kakvi dnovinari, pa bi se to ispolitiziralo itd itd. Inace, da naglasim, sve zrtve rata postujem, nebitno iz kojeg naroda. Isto tako i sve mrtve opet nebitno kako su nastradali, jednostavno zato sto su mrtvi. Ali ne valja te mrtve upotrebljavat u politicke svrhe, a to rade SVI politicari i time dokazuju da ih oni ne postuju.

Milojko

je trebao pogurati preko Chirilicnog Chove.

Asa

DALI DODIKU, MOZE NEKO UCI U VAŠU KUĆU BEZ NAJAVE . NE MOŽE. HRVATSKA CUVA SVOJU KUĆU...

Gh

Ma nisu oni nasljednici ndh, nikako.

TNT

Ne kontam zasto Vucic ne pokusa nesto prko svog prijatelja Dragana Covica organizovti, mislim on je ipak dobar sa svima. Apropo Covic, znal ko gdje je on ovih dana !?

/ Najnovije