Milorad Dodik o planovima: Donosimo zakon o vojsci RS-a, formiramo naš VSTV...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

EU

This is the declaration of war the Bosniaks are preparing and the genocidal creation must be destroyed.

Koel

Proljece opsti rat bosnjaci spremite se dobro

haha

Proljece opsti rat bosnjaci spremite se dobro ka Koel Pusti ti druge, spremi se ti Koele...stani u prve redove prema Vojkovičima

Ghost

Ukratko, niko normalan ne pravi vojsku u gladnoj zemlji!

Guest

Sanjaj,sanjaj i samo sanjaj

Iskreno

Ova drzava je veliko zlo i radniku,i penzioneru,i dem borcu,i ljudima u socijalnoj potrebi,pravo i pravicnost nepostoji itd.zato ovo sranje od drzave treba nestati.samo tako ce se ovo zlo rasformirati.

Poruka

On prica o "časnim planovima srba", izgradjenim na genocidu, etnickom čišćenju, ubistvima drugih i drugačijih, mučenjima, silovanjima, progonima, otimačinom privatne i drżavne imovine, ratnim zločinima i zločincima, okupiranom teritorijom jedne nezavisne, suverene, međunarodno priznate zemlje u srcu Europe....!!!! Ko je ovdje lud? Treba ga sprijeciti pod hitno!!! Kretenizam

Bosanac

Ajde krenite vise samo lajete smrdljivi GENOCIDASI

Munja

Ajde krenite vise samo lajete smrdljivi GENOCIDASI ka Bosanac Jbt zar si toliko glup....pa on nikad nije ni kazao da ce da krene na pederaciju.Vi ste ti koji pretite ratom i da cete unistiti Republiku Srpsku pa ajde da vidimo kad cete to vi krenuti da ispunite ta vasa obecanja. Hocete al u Qrczu zvace prkno gace nikome se ne gine al srati iz daljine svako zna.Mada takvi kao ti laju iz daljene St.Luisa al slati hovete samo dove kad krene picvajz. PLJUC!!!

Upitnik

Zašto se ne povuku kadrovi ako su državne institucije nelegalne? Doneseš odluku vlade i kažeš da se od danas svi kadrovi iz državnih institucija preraspoređuju tu i tu... Ljudi rade bolje nego ikad, dolaze redovno, strahuju zbog budala. Škodiš vlastitom narodu najviše.

Ni

Jest, ti bi ratovao k'o i što si ratova '90ih??? Maknite se narode šuplje priče nego gledajte kako da ih sljedeće godine na izborima smaknemo sa vlasti da napokon krenemo naprijed. Ada veliku trojku strpamo gdje im je mjesto, iza rešetaka za svo zlo što su nam napravili. 25 godina je prošlo od rata a oni nam i dalje nedaju da krenemo naprijed!

/ Najnovije