Milorad Dodik: Nisam za promjenu granica, ali jesam za miran razlaz

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

QI

Ovomi izjavom g. Predsjedavajuci Predsjednistva Drzave BiH ozbiljno dovodi u pitanje stepen svoje inteligencije. Naime, zar i miran razlaz ne podrazumjeva promjenu granica? Logicno pitanje, zar ne? On je protiv promjene granica, ali za njihovu promjenu mirnim putem!!! Neka mu je Bog na pomoci, a i nama s njim (njima) takvim.

Habuhabuhabu

Kako bi bio miran razlaz nakon 200 000 mrtvih? Jeli to možda bilo u Tunguziji?

To

Ti nećeš dočekati a ni tvoj unuk, a u srba ćeš ostati veliki lažov i grobar sopstvenog naroda.

Latko zBrode

Pa ovaj je veči međed od onog što traži da se i u Sarajevo vrate nazivi ulica po četnicima.

Romi

hahahah koji debil, pa ne zna ni glumiti

Anti@Virus

I mi smo za Mirnu jedinstvenu Republiku Bosnu i Hecegovinu, bez RS_ bez Federacije, bez Kantona...itd. Mirnim putem da se osigura jedna vlada, jedan Predsjednik, jedna policija...itd, i sve to naravno Mirnim putem a onaj ko to pokusa sprijeciti poziva na RAT na sukobe...itd. Nego se vi gospodo prihvatite posla i podjite da rjesavate stvarne probleme vasih Naroda i svih Gradjana.!! Mante se vise tog Sranja svi skupa, dajte nam vece plate, penzije, dajte na radna mjesta i stotinu drugih stvari.!! Peace.!!

SO

Da je moguc niran razlaz,ne bi ratovali 90tih..

Moja malenkost

Davno podijeljeno zahvaljujci Aliji. Federaciji 51%, Republici Srpskoj 49%. To jos jedino Zutom i talibanskoj SDA nije izgleda jasno.

Bujrum Mile, možeš s ličnom kartom!

.

JNA

Aco (pogledajte snimak): https://www.blic.rs/komentar/pogledajte-sta-ume-srpska-vojska-najinteresantniji-momenti-vojne-vezbe-na-poligonu/9vbz0pe Bakir i talibanks SDA: https://www.bljesak.info/gospodarstvo/industrija/izetbegovic-na-predstavljanju-granate-u-bugojnu-sad-ce-svi-dobro-razmisliti/329469 Bjezite ljudi od Bakira, doce vam glave!

jiii

Republika BiH treba biti cilj i pravno sredatvo suprostavljanja fasistickim tedencijama. Dosta je vise ovih sranja, revolucija treba a ne cekanje agresije

Koel

Ne znak ko vise ovu budalu slusa sta lupeta dobro je tihic rahmetli rekao kad su ga pitali dodik nesto rekao kaze dodik svasta prica ima zakon i ustav nikad pametnije izjave

Gost

Što nije jasno? On želi da entitetska granica ostane bez promjene.

Pitanje

Dayton ne daje opciju otcjepljenja. Znaci ti si Dodice za ponistenje Daytona. U tom slucaju ponistava se Republika Sroska.

Gost

Kad ćete ti i takvi kao ti konačno shvatiti da u ovoj zemlji žive i oni koje ne predstavljate ni jedan od vas trojice i koje će se još kako pitati. Oni su čuvari ove zemlje, ne vas trojica, posebno ne takvi kao ti. Da si imao načina davno bi ti to uradio, ali nemaš i nikad nećeš ni imati. Na izlazu si...džaba svo oruzje susjeda, džaba se non stop metiljas po Srbiji i Rusiji....čeka te dosije...dugo popunjavan.

ASIM

Bogami dodik i nama Muslimanima je dodijao ovaj teroristicki sistem vladavine.gdje se covjek proganja za naramak drva,a gdje sda teroristi kradu milione i niko ne odgovara.rasturi je i posteni gradjani ce ti biti zahvalni.

Koel

ASIM 17. 04. 2021. u 20:49:05 0 0 Bogami dodik i nama Muslimanima je dodijao ovaj teroristicki sistem vladavine.gdje se covjek proganja za naramak drva,a gdje sda teroristi kradu milione i niko ne odgovara.rasturi je i posteni gradjani ce ti biti zahvalni. Vlahu ne uzimaj Bosnajcka imena za kamuflazu buuuu

KLOSA

A STA ZNACI MIRAN RAZLAZ BEZ PROMJENE GRANECA

Hugo Boss

Pa covjece bozji jesi li ti pri cistoj pameti? Imas li mozga tutumisu ili ti je neko ugradio plocu, CD sta li, pa stalno verglas jedno te isto? Ili te nagovaraju tamo gdje ides po svoje misljenje? Sta hoces? Da budes car, kralj, sta li? Nece da moze sa tim seljackim stalskim porijeklom. Jel te stid primati platu od drzave koju mrzis? Ne trebalo ti, konju.

Jasta

Granice Bosne moraju ostati iste, a ko hoce da se razilazi najbolje je mirno. Nek proda sto ima ovdje razidjemo se i nek ide gdje mu je bolje. Kakav rat kakve trice.

/ Najnovije