Milorad Dodik: 'Nećemo imenovati sudije u Ustavni sud BiH'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Stvarno mi nije jasno kako bilo ko normalan može dozvoliti da samo jedna, jedna jedina osoba odlučuje o apsolutno svemu... Stvrno taj tamo narod i taj manji entitet Bosne i Hercegovine, zaslužuje jedno ozbiljno sociološko istarživanje ili psihijatrijsko posmatranje... Možda je ipak bolje ovo drugo...

Lolo

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Hoš neš

Treba proširiti optužnicu na podrivanje Ustava BIH i pokušaja separatizma. Ako tuzilastvo i sud to ne urade onda se stvarno trebate pripremiti za naredna dešavanja.

Lolo

****

***

***

Role

OK, primljeno k znanju. Ne treba Dodika sputavati jer u protivnom nikad nećemo biti u prilici preispitati opravadanost postojanaj RS-a. Ova kriza je prilika.

Lolo

Ja sam BOSANAC

***

***

Tuner

Maj 2032. Neces ih vise ni morati imenovati. A bit ce. A ti iza resetaka. I to u Beogradu!

FRLj

***

Peti sekretar SKOJa

Onaj ko ga je doveo na vlast taj će da odluči kad će ga skinuti sa vlasti. Nažalost potrajat će još koju godinu jer nema nikoga ko odgovara njihovim kriterijima, a u među vremenu će i ovo malo ne samo mladih nego i onih od 35 do 55 napustiti ovu državu a ostale niko ništa i ne pita svakako su jednom nogom u grobu. No izgleda da je gosp. Dodik skontao šta se radi i sad debelo sve naplaćuje i kad ode imat će pune račune i šta ga briga uživat će a mi ćemo se i dalje hvatat za glavu. Krenulo je sa gosp. Bakirom i. Dragan Čović je sljedeći i zatim dolazi Dodik. Kome nije jasno neka se vrati u vrijeme dolaska na vlast i eto vam odgovora. Toliko. Smrt fašizmu sloboda narodu!!

***

***

Svi smo mi BOSANCI

Ja sam BOSANAC ka Lolo . Stanovnistvo Bosne vijekovima zivi na prostoru drzave BiH i dijeli njenu drzavnost, tradiciju jezik i kulturu. Jedan je narod u razlicitim religijama (Bosanci, Bošnjani, Bosnjano, ovisno kako se u kojoj drzavi izgovara). Populacija nadpolovicno ima (preko 50%) steroevropsku dinaroidnu haplogrupu. Slavenska haplogrupa je puno manja u bilo kojoj vjerskoj grupi. Bosna nema teritorije ni znacajnije iseljenistvo susjednih drzava. Obrnuto je sasvim drugacije! Nemaju Hrvatska i Srbija svoje narode u BiH. Ono sto se hrvati i srbuje po Bosni su ostatci nacija Kraljevine SHD napravljenih podjelom stanovnistva po krstu.(katolici-hrvati; pravoslavci-srbi). Preko insajderskih nacija nepostojece Jugoslavije zele podijeliti BiH, uzeti njene teritorije, ljudske i prirodne resurse silom i terorom.

Veriga

U BiH Srbi i Hrvati su nacije nepostojece Kraljevine SHS, koja ih je napravila podjelom stanovnistva po jeziku i krstu!! Nisu slavenski potomci (vecinski), niti su dijaspora drzava Srbije i Hrvatske. Da nebi dozvolili Bosansku naciju instalirase ih u ZAVNOBiH 1943. u ‘narode BiH’ a onda klonirase u Dejtonu. Nije ih bilo kao naroda ni na jednom popisu stanovnistva (u BiH) do popisa u FNRJ 1948! Da 1948! I to pod strahovitim pritiskom iz Srbije i Hrvatske. Vratimo drzavi iskonsko ime Bosna, da bi svima nacija bila Bosanska i da se oslobodimo malignog uticaja Srbije i Hrvatske preko politika koje provode njihovi trojanci u Bosni.

/ Najnovije