Milorad Dodik kao pokvarena ploča: 'Ako EU prihvati nametanje, europski put BiH je završen'

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Padaj silo i nepravdo...

Tvoj je put završen, vraže, knjaže od Ronhilla. Samo ti to još niko nije javio. I kao i svi ostali od ovih etnonacionalnih mediokriteta i faune polusvijeta, teško da ćeš biti više od otužne fusnute u historiji, istoriji, a bogami i povijesti ovih prostora!

Kiki

***

Gramofon

Ovaj portal je pokvarena ploča! 100 prečih vijesti vi u svinjac i o tovljenom krmku i njegovom izmetu. Gledajte svoja posla i objasnite ljudima važnije stvari!!

Hahaha

Milokrade, ti se pitas o nasem EU putu kao moja rahmetli nana :)))

e moj radijo nekadašnji...

haloooo radijci! tko ste vi da stavljate sugestivne naslove!?!

Znate li..

***

Znate li..

***

Tuner

Zato ce u bih da izborni zakon bude kao kod njih

***

***

***

***

***

***

Let3

Srbima u BiH, CG i Srbiji EU nije prioritet od prvih dana i nisu iskreni po tom pitanju

Svi smo Bosanci

More bit'. Ali mi se čini da će prije nego li bilo ko zaustavi Bosnu, odzvoniti njemu. Da ne filozofiram, najgluplja je stvar da pojedinac ili grupa udružena u krađi, nakon što vidi da je zatvor neizbježan, pokuša ucjeniti ni manje ni više nego cijelu državu. To je bio Pablo Escobar, a sada takvu situaciji imamo u Ekvadoru. Gdje je mafija objavila rat državnim instotucijama

Ko je pokvarena ploca

***

Opa Đurđa

Kako reče najveća Srpkinja i uz to prepametna Sanja Vulić: Milorad Dodik je bog. Prca Milence svaki dan, a predveće prebrojava koliko je taj dan uzeo para od Srba koje obožava na riječima.

Ako na vrijeme ne pobjegne

gledat cemo ga u Zenici!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

***

Zox

***

Zox

Lijepe riječi su ukras!

Lušo Buljko

***

Lušo Buljko

Nek nastavi vako smaknut če ga Srbi sami jer oni to kroz povjest rade il izdaju il ubiju svoje vladare Završit češ Milo gore neg Sloba Milošević

/ Najnovije