Milorad Dodik: Ja nisam bosanski Srbin. Ja sam Srbin iz BiH

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

Oici ces i ti medede a BiH.Lopove kako ces pred boga ?

registriran

Ti si Lopino bosanski pravoslavac. I tacka.

HEPA

...bosanski KPMAK...

Fudo

Ti si niko i nista i umrijet ćeš kao bosanski srbin.

Christian Schmidt

Dodik du bist Bosnischer Serbe ... und Tschüs.

Najveci datum u istoriji “bosnjaka” je

kada su usli,u Holliday Inn 27.09.1993. godine, kao muslimani a izasli kao “bosnjaci”. Kako su skloni falsifikovanjem istorije, jos ce ispasti da nisu islamizirani Vlasi vec islamizirani metuzalemi. Ovako, nisu nista i to se nikada nece promjeniti. Samo islamizirani, sta god

Celo

kada su usli,u Holliday Inn 27.09.1993. godine, kao muslimani a izasli kao “bosnjaci”. Kako su skloni falsifikovanjem istorije, jos ce ispasti da nisu islamizirani Vlasi vec islamizirani metuzalemi. Ovako, nisu nista i to se nikada nece promjeniti. Samo islamizirani, sta god ka Najveci datum u istoriji “bosnjaka” je To ti kao znas nesto hahahahsa Poselamio te Dobrica Cosic

HashimQ

Bosanski srbin, seljačina mesarsko-švercerska, ta qif sha none e familiet. Koji komad, međed, krkan, grmalj, ono član predsjedništva, jooooj komedije a i ruske tragedije smrtne... A traže ga SASovci za tamnog kontejnera ili što onaj zgužvani jučer drobi Isil iz Bosne.

TNT

Kad Bukva iz BiH i stigne npr.u Njemacku on je automatski Bosanska Bukva, jer vuče porijeklo iz Bosne. Sa Narodima je malo drugacije ako si npr. Srbin onda si tamo prvenstveno BOSANAC, eventualno Bosanski Srbin, jer vuče takodjeporijeklo iz Bosne i Hercegovine. Dodik mozes mozda samo u RS_u biti to sto zelis, ali gdje god drugo da mrdnes vani iz BiH tebe ce geografska odrednica (BOSANAC) uvijek u stopu pratiti. Dragan Stojković Bosanac sa ponosom nosi nadimak Bosanac, a Srbin je ... intersantna stvar, kako to, da to njemu ne smeta.

hmm

Hahaha ovome je pokisla GLOVA.Malo je prolupo,rodjen u Bosni a nije Bosanac!?Bosanska sirovina

Dodik

Bosnisch-orthodox

tesko za pratiti

Tvoje misli jednostavno niko ne može pratiti, i brzo mijenjaš mišljenja, valjda ko više plati, ali jedno je jasno da si ti naš Bosanki međed :)

Možel vako

On je kao i Čović, a bogami i Izetbegović taška bosanska lopina. Iliti lopovi, mutikaše i pljčkaši BiH iz BiH.

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Lijepe riječi su ukras

X kao Y

U Titino se vrijeme znalo ko kosi a ko vodu nosi. Danas je to izgleda skroz drugacije: Npr. U njegovo doba su Gradjani zivjeli u gradu, Seljaci na selu, u ludnici su bili Ludaci, Radnici su bili u Fabrikama, Lopovi su bili po zatvorima u Policiji su radili policajci itd … Danas to ovako nekako izgleda: Seljaci su po gradovima, Gradjani se sele na Sela, Lopovi su na Vlasti, U Policiji rade Kriminalci, Ludaci hodaju slobodni po ulicama, radnici su po kucama…

Najveci datum u istoriji “bosnjaka” je

Usli,u Holliday Inn 27.09.1993. godine, kao muslimani a izasli kao “bosnjaci”... DA i sta sad Bosnjak sam kao i ti najvjerovatnije ali sam i Musliman od glave do pete i ponosim se i jednom i drugom odrednicom. Bosnjak je samo stari dugo godina zabranjeni naziv za geografski oderdnicu za narode koji zive drzavi Bosni i Hercegovini. Ali sve se moze u Google naci procitati, a ne samo Cosicevu Mitologiju izucavati.

Mirza Tvica

Bošnjaci su najnezadovoljniji ovakvom Bosnom. Žrtve agresije Srbije i Hrvatske i domaćih plaćenika, najbrojnije i civilne i vojne žrtve su među Bošnjacima, žrtve etničkog čišćenja iz republike srpske i herceg bosne, žrtve blokada države i FBIH od strane Dodika i Čovića, danas žrtve preglasavanja od strane Dodika i Čovića, Bošnjaci u rs žive u svojevrsnom aprthejdu. Biće veselo kad bošnjaci kažu dosta više.

Elf

Nisi ti srbin iz Bosne, ti si bosanski pravoslavac.

BiH

Ti jedino mozes biti bosanski konj pravoslavne vjere.

Леми

По тој логици Бошњаци из Србије су српски Бошњаци или српски муслимани.

/ Najnovije