Milorad Dodik i SNSD za izbore "pođonili" slogan Čede Jovanovića!

8
Radiosarajevo.ba
Milorad Dodik i SNSD za izbore "pođonili" slogan Čede Jovanovića!
Photojoiner / Jovanović i Dodik

Milorad Dodik i SNSD na lokalne izbore izlaze sloganom "Okupljanje za Srpsku" i tu ne bi bilo ništa čudno da tu kreaciju ne "maznuše" od drugih.

U ovom slučaju u pitanju je Dodikov "ljuti neprijatelj", koji ga ne štedi u posljednje vrijeme, lider LDP-a Čedomir Jovanović, a koji je i savjetnik Željka Komšića, još jednog Dodikovog "miljenika", piše BN TV.

LDP Čedomira Jovanovića je 2014. godine na izbore izlazio sa sloganom "Okupljanje za Srbiju".

Da li je došlo ponovo do približavanja stavova između Dodika i Jovanovića nije poznato, ali znajući na česte preokrete u poliitčkim stavovima Milorada Dodika ne bi to bilo nikakvo iznenađenje, kao ni da Jovanović bar javno optuži Dodika za plagijat...

Slogan Jovanovića iz 2014. - undefined

FOTO: Arhiv: Slogan Jovanovića iz 2014.

Treba podsjetiti da su u proteklih 20 godina Milorad Dodik i Čedomir Jovanović prošli više faza. Od ljubavi iz 2000. godine i izjava da su Srbi počinili genocid da su glavni krivci Radovan Karadžić i Ratko Mladić do razmimoilaženja i velikih svađa u studiju Tanjuga...

Ako ovo posmatramo iz činjenice da je Čedomir Jovanović savjetnik Željka Komšića i počasni građanin Sarajeva nadajmo se da iznova probuđeno razumijevanje političkih poruka neće rezultirati politikom "Okupljeni za Sarajeva", kao što je bio Dodikov put na samom početku političke karijere.

Ko zna šta se iza brda valja?!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije