Milanoviću, Armija RBiH je u akciji oslobađanja Kupresa vratila ponos hrvatskom narodu

/ Komentari (40)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

***

@Miki

Da NATO je učinio da moral skoči i poskoči. U svakom slučaju dobro je da je tako ubrzano sve rješeno! Jer si sad i sam prizao da su vaše snage imale premoć, pretpostavljam da si upravo priznao puni support Srbije i MTS-a iz 'matice'. Eto NATO je malo razbucao tu snagu i vaš uljuljan status da ste nadmoćni ubio u pojam i onda ste se povlačili, kao i u svakom drugom ratu kad te neko dobro nagazi, bjeg je reala.

Role

Taj HVO kojeg je trebalo kandžijom tjerati da se bori protiv *****ka. Neki su sa suzama u očima na kraju morali kada je iz Zagreba došla direktiva da moraju. He

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

R BiH

BITNO OBAVJESTENJE! Kazite mu da posjeti Srebrenicu i oda pocast stradalim Bosnjacima muslimanima i katolicima i da obidje temelje porusenog samostana Bosna Srebrena …Milanovic je nasjeo na laznu i zlu vlasku politiku u BiH ……Milanovic je opasno skrenu s puta …Pozdrav pametnima

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Puna podrska gospodinu predsjedniku!

A u SA nece dok god tamo sjedi Komsopas. Jer tu smrdi na nemoral. Cak i jace nego na brlju.

Zaboravni

Koliko puta nam je HVO zabio noz u ledja u toku rata. Kao s nama su, pa nisu. Pa zar neko jos uvijek nasjeda na njihovu pricu. Prelivode.

tuner

on treba da zna da su bosnjaci mogli sa 300.000 vojnika sa srbima poci na hrvatsku. zada bi zagorje bilo sve sto je ostalo

Mostar

Pretkli ste i Srbe u lazima i mitovima.

***

Lijepe riječi su ukras

Panzer

Feral izvor HAHAHAHA

Miki

Da NATO je učinio da moral skoči i poskoči. U svakom slučaju dobro je da je tako ubrzano sve rješeno! Jer si sad i sam prizao da su vaše snage imale premoć, pretpostavljam da si upravo priznao puni support Srbije i MTS-a iz 'matice'. Eto NATO je malo razbucao tu snagu i vaš uljuljan status da ste nadmoćni ubio u pojam i onda ste se povlačili, kao i u svakom drugom ratu kad te neko dobro nagazi, bjeg je reala. ka @Miki Nato je zlocinacka organizacija vodjena amerikom koja po pravu ujedinjenih nacija nema nikakvog osnova da se mijesa u tudje teritorije i u sukobe drugih zemalja mimo odluke savjeta bezbjednoati. Nato okupator mora biti neutralisan oni su okupator i ne smiju zivjeti.

Kralj

Uvek govori istinu.

Ha ha ha

Dok je nato raketirao i bombardovao srpske pozicije i artiljeriju armija bejha je "napredovala". Da vam nije njega bilo zavrsili bi u jadranskom moru da sve nanama i laznim srebrenickim šehidima sa kojima ste i pokusali da stvorite islamsku drzavu u srcu evrope. ka Miki Kad je u pitanju ovako nesto, ti nudis objasnjenje, izgovore. Kad je u pitanju klanje nemocnih onda ne treba, samo se nasladjujes. Htio, ne htio priznati postojanje Srba kao drzave ili nacije je obiljezeno ovakvim odnosom. Uvijek gledaju kako veliki namiguju i do zadnjeg trena drze vrata otvorena na svim stranama. Pop Djujic i Talijani, Ljotic i Nijemci, Mihajlovic i Englezi, Karadjordje i Austro - Ugari......

Bosna

Znate li zašto je Bosna postala muslimanska, a Bošnjaci ******eno Hrvatsko cvijeće? Osmanlije dolaze, a hrvatski fratri u Bosni su zaratili sa papom jer nisu hteli da ga priznaju, zato jer su oni svoj-samostalni red siromaha i dobročinitelja! A tada, ko je bio protiv pape pušten je da ga muslimani pregaze. Zato je pregaženo sve pravoslavno na jugu Evrope pa i Bosna, a prva katolička Hrvatska nije, zato jer su je branila i sva katolička braća, posebnoTalijani i Austrougari. Inače, Ivan Pernar u Saboru RH javno reče da je papa izdao Hrvate u Bosni i koga briga... eto, jako interesantna tema kad bi imao ko da o tome piše i govori, recimo, prvo udžbenici? Znate li da na Blajburgu zajedno sa *****ama ima i oko 6.000 muslimana iz Bosne, tog uvenulog Hrvatskog cvijeća, koje je radilo bratsku NDH? Blajburg je, kako reče muftija na komemoraciji, do 95g bio najveće mesto stradanja muslimana u Evropi? Uvenu ono i preko 8.000 u Srebrenici sa Babom dok su radili muslimansku državu i protiv svoje braće katolika i tih muslimana ubijenih na Blajburgu?

Turkija

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija.

Maestral

******eno Hrvatsko cvijeće koje se naziva Bošnjacima radi protiv svoje braće, iako su oni 90ih primili 300.000 bošnjačkih izbeglica, ujedinili se sa Armijom BiH na Korani, spasili bošnjake u Bihaču većeg zla od Srebrenice, izbili pred Banja Luku, akcija Maestral i oslobodili južnu i zapadnu Bosnu... Hrvati radili zločine? Nad Bošnjačkim civilima i vojnicima koji su primili koljače mudžehedine, sa pravom su ih pobili. Babo ih obmanio da tu imaju muslimansku državu, a koja je stvorena sa hrvatskim banom Kulinom, a čija povelja počinje sa: U ime Oca i Sina i Svetoga Duha...Amin. Šta vas toliko muči istina da ste prodali veru za večeru? Srbi sa Vizantijom i Svom, a Bošnjaci sa Osmanlijma?

Transvjekovni Junak

Ova Generalcina, ljudina, a nije dzaba imena Mehmed, po najsvijetlijoj osmanskoj zvijezdi, ima vise casti, dostojanstva, hrabrosti a i skromonosti, nego sto sve oficira su ikad imali i sto ce ikad imat zajedno i Srbi i Hrvati. To je tako, i to je neporecivo.

Istočni greh

Šta vi mislite, kako bi sada bilo da se nije desio raskol Crkve u 11veku, da smo i dalje svi ostali braća i papini katolici, ma pitate li se vi to nekada? Svi su ovde zapravo Hrvati i katolici, neki ******eno Hrvatsko cvijeće, a neki popravoslavljeno Vizantijsko smeće?

Karma

Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Osmanlije tu Vizantiju, koja je podelila Isusovu Crkvu u 11veku, ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u muslimansku Tursku i tako dokazaše da nije Njegova. Rimski papa je od priznanja Hrišćanstva i prvog pape Siricija 385g nenadvladiv! Islam je spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide da se širi. Neki katolički fratri su pisali u 16 veku, dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu? Oni će rešit i Rusiju, to im je dužnost od Boga.

PVO

Bi li mogli Srbi srušit turskog Barjaktara, da sultan pošalje braći muslimanima bar jedno 10 komada, a da mudžehedini uopšte ne dolaze?

Dron

Kako su i sami priznali, Hrvati su 3g sa dronovima nadgledali srpske položaje u Lepoj svojoj i spremali se za Oluju. Zato, kad je krenula znali su gde se nlazi svaki srpaki vojnik i kakvo naoružanje ima. Pa logično da im je bilo lako da ih onako maestralno počiste u par dana...

🎩

A u SA nece dok god tamo sjedi Komsopas. Jer tu smrdi na nemoral. Cak i jace nego na brlju. ka Puna podrska gospodinu predsjedniku! Hahahaaaaaa, anonimni, elementarno nepismeni miš daje podršku! Nekome! O hebem li ti majku internetu, da ti hebem...

miki

Čović i milanović slijede dodika i Vučića. Ista je to škola bezobrazluka i seljakluka.

Sandro

Armija tz.bih je gubitnička

Milanović prima nacionalnu svijesti i spasenje

***

Eto

BITNO OBAVJESTENJE! Kazite mu da posjeti Srebrenicu i oda pocast stradalim Bosnjacima muslimanima i katolicima i da obidje temelje porusenog samostana Bosna Srebrena …Milanovic je nasjeo na laznu i zlu vlasku politiku u BiH ……Milanovic je opasno skrenu s puta …Pozdrav pametnima ka R BiH

Mario

***

Kamo Sreće da je tako bilo.

on treba da zna da su bosnjaci mogli sa 300.000 vojnika sa srbima poci na hrvatsku. zada bi zagorje bilo sve sto je ostalo ka tuner sad bi Juga bila u EU i bilo bi 15 miliona stanovnika.

Mario

Lijepe riječi su ukras

Zna se ko su prelivode u BiH.

Koliko puta nam je HVO zabio noz u ledja u toku rata. Kao s nama su, pa nisu. Pa zar neko jos uvijek nasjeda na njihovu pricu. Prelivode. ka Zaboravni ............ Odbacili svoja imena i uzeli turska. A od prezimena najcesce samo odsjekli zadnje ¨ic¨, a nasadili ¨o¨. Jedna primjer: od srpskog Djekica, nastade....DIJAMANT! :))))))

Bre

E pa čitaj lafčino ko su kako kaže Burle muslimani

Mario

Lijepe riječi su ukras

Ma

Pojedini predstavnici tog naroda stvaraju sliku da je to obična balkanska kafančuga. Milimetar nisu odmakli u civilizaciju. Kamenjari, *****e, koze, ovce, magarci i UZP ovci!

sparco

Kako da ujedine snage dok je HVO ratovao u posavini u Sarajevu se nosila petokraka i Titova slika i govorilo ovo nije nas rat

sparco

on treba da zna da su bosnjaci mogli sa 300.000 vojnika sa srbima poci na hrvatsku. zada bi zagorje bilo sve sto je ostalo ka tuner Pa bilo je puno bosnjaka u rezervistima 91 kada se napadalo Hrvatsku pa sto niste dosli do Zg.

sparco

Gdje je bila ta armija do Oluje i gdje sta oslobodila do tada.Srebrenica pade pred oluju.Da Vam nije bili Hr i Hvo nebi imali ni tih 13%

sparco

Pardon 23%

/ Najnovije