Milanović uvredljivo o Majkama Srebrenice: "Nismo u kalifatu, to su vrlo stare žene"

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jedan promaseni slucaj

Ma nismo u Sjevernoj Koreji da se tako ponasas, lulu jedan! Nemas nimalo kulture i odgoja, tipicni primjer propaliteta od covjeka.

Jole

Lijepe riječi su ukras

Setnja

***

Jole

Mrs ****o jedno

061887

Presude su relevantne i rekle su sve o ratu, agresiji Hrvatske na BiH, srpskom genocidu nad Bošnjacima. Sve što ovaj balonja govpori samo o sebi govori, ni po čemu nije relevantno kad su u pitanju pomenute teme. Vozdrica.

M a r š

***

Otuzno sto je vecini hrvata simpaticno

Dno sna

Haha

I tako se “majke” odlučile malo baviti politikom, ali im se ne sviđa kad im politika odgovori? E, na to su trebale misliti prije nego su se počele baviti politikom.

ohO

***

75

I ti vjerujes da je 6 miliona zidova pobijeno

ČVILJAVI

Lijepe riječi su ukras

Kurcoje

I tako se “majke” odlučile malo baviti politikom, ali im se ne sviđa kad im politika odgovori? E, na to su trebale misliti prije nego su se počele baviti politikom. ka Haha Znaš li da je karma čudo? Neznaš? Znaćeš!

Prdimir

Za slučajnog predsjednika glasala ljevica. Listom. Sada je taj slučajni predsjednik krajnjoj desnici i hercegovačkim katolicima apsolutni idol. Inače, hrvatima su hecegovački katolici meta zahebancije, glavni likovi u vicevima. Najčešće su u crnoj hronici kao glavni kriminalci. Takvima su incidenti slučajnog predsjednika u vrijeme apstinencijske krize - simpatični!!! Jadni uzpeovci. Samo ih počastiti praljkovačom. Vala su Haha zaslužili.

Haha

Znaš li da je karma čudo? Neznaš? Znaćeš! ka ****oje Tako je ****ojede. Karma je čudo. Dok je tzv Armija BiH “oslobađala” Vareš, Bugojno, Travnik i ostala nebrojena mjesta od Hrvata, karma je odmah nakon toga pokazala zube u Srebrenici. Možda je trebalo oslobađati Srebrenicu… Inače, sviđa mi se kako igraš na emocije umjesto odgovora. Baš pravo turski!

Ne znas ni ti da se ne pise ¨neznas¨!

Znaš li da je karma čudo? Neznaš? Znaćeš! ka ****oje

Bosanac

***

zoki MAJSTORE!!

***

zoki MAJSTORE!!

Presude su relevantne i rekle su sve o ratu, agresiji Hrvatske na BiH, srpskom genocidu nad Bošnjacima. Sve što ovaj balonja govpori samo o sebi govori, ni po čemu nije relevantno kad su u pitanju pomenute teme. Vozdrica. ka 061887 klješta beskrupuloznih utilitarističkih muljatora iz Sarajeva

***

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan

***

Kralj otvorenosti i iskrenosti!

I tocka!

Mili

***

Nina

Ma on je jedan neotesani kreten i suvisno je o njemu i komentarisati on je sramota svih hvata i Hrvatske, a sigurno nema ogledalo da vidi sebe koliko je star i odvratan

Dje s ba, Aisa, jesta mai?

Ma on je jedan neotesani kreten i suvisno je o njemu i komentarisati on je sramota svih hvata i Hrvatske, a sigurno nema ogledalo da vidi sebe koliko je star i odvratan ka Nina

one su u kalifatu i

u velikim stanovima u čaršiji, voze se u suv-ovima i jedu kaki cu.

samo guraj zoki!

NE VADI! hehehehe, stavite lo ja da ne boli,.... hehe

Mario

***

sparco

Da nije bilo Oluje,Hv i Hvo imali bi Vi nažalost jos jednu Srebrenicu u Bihacu a Vi pričajte sto hocete.

HANDRI ZOKI,

NE VADI!

Ja

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije