Milanović: Ukrajina kandidat? U redu. Bosna i Hercegovina također istog dana

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

'Federacijo BHS' (BiH, Hrvaške in Slovenije) ili starodaven dežela 'Quasta'

Janša's plan approved in secret agreement 2022 in this artistic building: https://romaniatourism.com/

'Federation AlMaKoMo' (Albania, Macedonia, Kosove and MonteNegro) or simple 'Amkoma'

Gligorov's plan approved: https://www.koha.net/lajme/

Veži konja di ti Aga kaže

Ovaj Milanović stvarno koristi nešto što svetosavci dilaju!Mi u Eu pa da naš Bakir.Sejdo&Co. ostanu brez posla

K

EU je najveca prevara i ovi koji su u njoj nek im je dragi Bog na pomoci

A kad ces i ti "ljigane" isto rahmetullah kao i govno od dede ti koje te okotilo?

<<karpatsko kopile ne mora da se pretvaraš u krvača jer to ništa ne mijenja,moj djed rahmet mu lijepoj duši uvijek bi rekao:vlah je vlah džaba što smo mo mu mi objašnjavali da je šokac on bi rekao ne učteme vi djeco ista su to govna ! ka Ljiljan <<++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Vlah je za tebe isto kao i sokac gospodin covjek.

Hani

Nije mu lako. Probudi se ujutro i prvo se informiše o Bosni i Ukrajini. U Hrvatskoj mu "sve u redu". Zemlja blagostanja. Pjeni na sve koji ga ne podržavaju. Demokrata neupitni. Da se sažališ!

Skroio mi ga Đurica

EU je najveca prevara i ovi koji su u njoj nek im je dragi Bog na pomoci ka K Joj jesi ti pametan. Prava bistrica. Objasnio čovjek suštinu. Grandiozno, genijalno ....

/ Najnovije