Milanović Komšiću: Neki iz čaršije govore da sam gost, sigurno nisam njihov

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lulu

Tebe je covjece dobro osinulo. Treba ti lijecenje. Ili ti je neko debelo platio da se priklonis ustasoidima. Ti si postao sramota za SDP. Sta ti imas sa franjevcima? Odjebaus vise svi huskaci i zakuhavaci. Mozemo se mi i ujediniti pa vas sve 'napenaliti' zajedno sa HR i svakojakim ko fol NVO koje vrsljaju po nasoj zemlji.

A

PROBOSANSKE I PROBOSNJACKE STRANKE, UJEDINITE SE I POKAZITE OVOM BH. ZLOTVORU DA LAZE. NEKA UZME IMENA I FUNKCIJE DOMA NARODA I PREDSJEDNISTVA PA CE VIDJETI. BH ZLOTVOR.

.

Zoka, ti si jedno obicno straserovsko govno sa tercijarnim sifilisom..... ko je bio u istoriji sa slicnim simptomima.... propali austrijski moler?

BiH

https://youtu.be/JbP5r0HhMgA --- Evo ko je Milanović, smrdo obični, NJEGOV CITAT I OSTALO: Važno je napomenuti da su 2010., ali i prije i poslije toga članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine birani prema istom Izbornom zakonu. Pa su tako i Komšić i npr. Dragan Čović, predsjednik HDZ-a, birani prema istim izbornim pravilima. Zato se postavlja pitanje kako je Milanoviću Komšić tada bio legitiman i prihvatljiv predstavnik Hrvata u Bosni i Hercegovini, a nekoliko godina poslije više nije. Građanima je Milanović 2010. poručio još i da oni trebaju biti, kako je rekao, gospodari svoje države. "MOJA PORUKA DANAS KAO PRIJATELJA: IMAJTE PRAVO NA USPJEH, PRAVO NA PRIVATNI USPJEH, USPJEH SVOJIH PORODICA, SVOJIH ZAJEDNICA I SVOJE ZEMLJE BOSNE I HERCEGOVINE. USPJEH UZMITE U SVOJE RUKE. NAPRAVITE OD SVOJE ZEMLJE DA BUDE DOSTOJNA ŽIVOTA ČOVJEKA - MODERNE ŽENE, MODERNOG MUŠKARCA, MODERNE OMLADINE. NE DAJTE VIŠE DA VAM PRODAJU PRIČE. VI STE OVDJE GOSPODARI. NISU NI TAMO, NI VAMO, NI NA SJEVERU, NI NA JUGU. DO POBJEDE I VIDIMO SE ZAJEDNO U EVROPI", kazao je Milanović 2010. kada je SDP pobijedio na Općim izborima. Hrvatski SDP pod vodstvom Milanovića je godinu dana poslije postao vladajući u ovoj susjednoj državi. Nedugo poslije Milanovićev odnos prema Bosni i Hercegovini, a posebno prema pitanju izbora člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda se potpunu promijenio i njegovi stavovi su postali izrazito desničarski, nacionalistički?!?

Realno

Pa i boshnjaci, pravoslavci i ostali koji su državljani Hrvatske su u velikoj mjeri glasovali i za Milanovića i Plenkovića. A preminulog Tuđmana nitko više i ne spominje ni u ratnoj Hrvatskoj.

registriran

Racanov Isprdak. Pljuc.

Pravnik

Ako ti nisi gost, onda nije ni Erdogan. Pa hajde da se onda pošopamo, pa ko jači bude. Drži se svoje države, seljačino ustaška. Nama treba mir i podrška ne ratni huškaš kao ti.

Krkan

Milanović svira kutrzu haha

.

Govno sifilisno ti, drzava ko psece govno napola posrano, pederasti u haljinama upravljaju... je li to jevropska kurtura zapadnih susjeda?

Mirsad

Ama nebitno bubuljičavo govno ba

Majk

Milanoviću, drug Tito je takvo smeće od ljudi, kao što si ti, slao na Goli otok. Tamo ti je mjesto. Samo što Tita nema, nažalost, da takve kao ti tamo šalje.

senad

Nedo bog nikom takvog gosta...

;;; istina;;;;

Dobio od dodika 200 hiljada eura da pravi probleme u BiH,nastavak rata, mirnim putem.boban( milanovic)-karađic(dodik).

Dudek Krivousti Njofra

Milane Popu Šimu pobjegla papiga u Sarajevu, ,to je medjunarodni problem europejaca

AS

Da bi kritikovao nekoga da krade iz očiju moraš biti pošten. Upitaj se Zoki šta ste nam sve pokrali, nekretnine društvene i privatne, ne plaćate naknadu za Buško jezero, uzurpirali trgovinu i ministarstva, itd. itd... Za tebe je čaršija nedostižna.. bio i ostao ubogi seljak iz Sinjske vukojebine

22w

TREBA GA TUZITI ZBOG IZJAVE DA SMO HRVATE DZEPARILI I SADA REKETIRAMO...

Gazda

Vitez kasaba sa dcije zgradice i malim kucicama nalik vikendicama okolo, nivo.

Zoki

Zoki kad dodes u svoju drzavu pricaj sta hoces a u Bih bolje da sutis ako toliko volis covica povedi ga sasobom svakako nama takav konj netreba,podaj mu koju hoces funkciju u hrvatskoj dozivotno vama trebaju takvi kadrovi ojebine

Dudek Krivousti Njofra

Kaj sam ti REKEL, tako je to kad Skutorski kozojebi okupiraju Rvacku

/ Najnovije