Zoran Milanović pozdravio izjave Elmedina Konakovića i Fahrudina Radončića

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Big Shit

https://youtu.be/JbP5r0HhMgA -- Eto ko je čviljavo govance

Realista

Nacionalizam i zlobništvo se dobro prepoznaju. Sve je to ista politička mafija. Obraza nemaju a g... Ci se ne boje. Ali ničija do zore nije gorjela.

SDA treba unistiti

i dati BiH sansu. Bakir, Sebija i njihovi poslusnici, Turkovic, Dzaferovic, Novalic moraju idgovarati za mrcvarenje sopstvenig naraoda. Sve je bilo jasno u Srebrenici 11.07. Orkestrirana SDA farsa uz stranacke i i astrane pomagace koji su ucesnici rata u BiH. Kosovo, Crna Gora, Makedonija, Albanci i Bosnjaci ne prestavljaju politicku snagu koja ide naprijed. Naprotiv, to su revansisti koji vuku Balkan unazad i to iz licnih razloga. Najbolji primjer je Milo Djukanovic, diktator i poslusnik. Izgubio je izbore i vlast a slijedi mu i odlazak u zatvor. SDA i bosnjacko-albanske stranke rade sve iz osvete Srbiji i to preko ledja Bosnjaka u BiH. Nije jos kasno ali je sve manje nade u opstanak drzave BiH. Zahvaljujuci SDA

Poslastičar

Nevažno je šta kažu Fahrudina Radončića i Elmedina Konakovića . Važno je šta misle. Dodvoravanjem neće skupiti puno poena. Koliko znam u obe stranke ovih političara ima dosta i Hrvata i Srba i ostalih pa više ne bi imali razloga da budu u takvim strankama u kojima ne bi mogli biti birani za neku političku funkciju. Čak po ovim nepromišljenim izjavama stranačkih čelnika više nebi bilo potrebe za građanskim strankama nego bi sve bile jednonacionalne. Ugasila bi se i ljevica što ovim novokomponovanim bogatašima i odgovara.

071

Možeš biti siguran da si rekao nešto poprilično debilno ako se Milanović sa tobom slaže.

WeWe

i dati BiH sansu. Bakir, Sebija i njihovi poslusnici, Turkovic, Dzaferovic, Novalic moraju idgovarati za mrcvarenje sopstvenig naraoda. Sve je bilo jasno u Srebrenici 11.07. Orkestrirana SDA farsa uz stranacke i i astrane pomagace koji su ucesnici rata u BiH. Kosovo, Crna Gora, Makedonija, Albanci i Bosnjaci ne prestavljaju politicku snagu koja ide naprijed. Naprotiv, to su revansisti koji vuku Balkan unazad i to iz licnih razloga. Najbolji primjer je Milo Djukanovic, diktator i poslusnik. Izgubio je izbore i vlast a slijedi mu i odlazak u zatvor. SDA i bosnjacko-albanske stranke rade sve iz osvete Srbiji i to preko ledja Bosnjaka u BiH. Nije jos kasno ali je sve manje nade u opstanak drzave BiH. Zahvaljujuci SDA ka SDA treba unistiti ....Eto ti si pametan. Šta bi to trebali ljubiti koljače koji su pokušali iskorjeniti i Bošnjake i kosovske Albance i još se naslađuju upotrebljavajući raznorazne laži i uvrede i ismijavaju žrtve genocida. Đukanović je shvatio o čemu se radilo u ratu na područjima bivše Yu ali tek kada je velikosrpska politika počela ugrožavati i njegovu Crnu Goru i crnogorsku crkvu.

Bošnjak

Zato i jesu futavci gdje jesu. Kratkonogi 7 godina ide logopedu I opet natuca bosanski. Njegov JUSKO potpisao most na Pelješcu. A konjakovic je govno koje vec 8 godina true kanton. I pomaže kakiru da opstane

AB

Milanovic prica jedno , a radi drugo. Kao on je za konstitutivnost naroda ali na Covicev i HDZ-ov nacin po kome su Hrvati jedino u HDZ-u i nigdje drugo i jedino Hrvat iz HDZ-a moze predstavljati Hrvate u BiH . Idite bre na lecenje !

Guest

Pogledaj podbuhle, odvratno ustaške face.

A

Kada Dodik postavi “svog” muslimana”, onda sto jezika, a kod nas moze, to je legitimno. . Pa presmijesno, ili je legitimnonili nije, svejedno jel u FBiH ili RS, sve je ro BiH.

KLOSA

MILANOVIC RADONJCIC KONAKOVIC IZGLEDA DA PRIPADATE ISTOJ LOZI PRIMJETI SE DA SU VAM SVA TROJICI POCELI ROGOVI DA IZRASTAJU UHLJUPI NA BIJELOM

Hm

Kad ste skupa sa muslimanima preglasali Srbe, i nelegalno se otcijepili od Jugoslavije, onda je to bilo u redu! Šta vam sad nije jasno!?

Realno

Pa boshnjaci i pravoslavci državljani Hrvatske su među prvima glasovali i za Milanovića i za Plenkovicha. Zar neko sumnja u to bez opravdanih razloga ?

Realno

EU regulativa je podsjetila priznanje da u BiH ima i chetvrta grupacija naroda (to smo mi ostali). E pa onda neka hvala Bogu iEU da se u Sarajevu pita i recimo polujevrejka Benjamina.

Bolje treba razumijeti situaciju

Evo recimo moja malenkost je rođeni sarajlija, a moji roditelji su razlichitih i nacija i religija i porijekla. To je josh jedan od mnogih razloga zashto podržavam nashu haverku Benjaminu Karich. A doista je u BiH pojam nacije vishe glupost nego zdrav razum. Nema potrebe da se to drugachije tumachi kako za stanovnike BiH tako i Amerike.

Poziv na razum

Josh je jedan od novijih ruskih pisaca (Solženjicin) na pitanje o potencionalnoj nacionalnoj ideji u Rusiji, jasno naglasio da nacionalne ideje same po sebi nemaju nauchni znachaj. Osim toga, i Vladimir Putin skoro svake godine savjetuje svim ljudima da vježbaju izbjegavanje impulsivnosti (nemojte se narode povoditi kratkotrajnostima-emocijama već trajnijim pojmovima interesa koji su najčešće zajednichke prehrambeno-ekonomske prirode).

Emocija i interes (glavna razlika je trajanje)

Emocije su kratkotrajne i impulsivne a interesi traju mnogo duže.

Guest

Guest Dva lopova Konakovic opustosio KK Bosna,a Radoncic Razvojnu banku dizuci kredite hoce pobratima "promicatelja evropskih vrijednosti legitimnog predstavnika lopova Soko-Aluminij Mostar. Ima toga jos,ali jos nema nikoga da se pozabavi njihovim lopovlukom. Gospodin Komsic cistog obraza borac zlatni ljiljan regularno izabran kao i neki prethodni Ivanic,Filipovic itd.itd.

/ Najnovije