Milanović poručio iz Livna: 'Srbija je sponzor srpskog naroda u BiH'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

A Hrvatska je sponzor BiH katolika, a Tiđman se dogovorio sa Miloševićem da Srbija i Hrvatska podjele međunarodno priznatu državu što vi Tuđmanovi i Miloševićevi naslijednici pokušavate zadnjih 30 godina. Džaba krečite. Prije ćete se vi raspasti !

Veži konja di ti Aga kaže

A Hrvatska je sponzor BiH katolika, a Tiđman se dogovorio sa Miloševićem da Srbija i Hrvatska podjele međunarodno priznatu državu što vi Tuđmanovi i Miloševićevi naslijednici pokušavate zadnjih 30 godina. Džaba krečite. Prije ćete se vi raspasti ! ka BBB ŠANO TI RAHMETLI ALIJA? ALIJA JE BIO MILOŠEVIĆEVA SPONZORUŠA A TAKI MU JE I OKOT.

Pi

Pi,ovoga ruskog agenta zvanog štakor.Evo ga danas u Livnu i nadam se da se nece zaratit a mozda je samo dosao da se kandidira za clana predsjednistva BiH iz korpusa Hrvata ili da ispita bili se mogao kandidirat za predsjednika republike srpske.Ima li tamo koji junak sto dobro baca kamenja,pa da ga pogodi u tu nacionalisticko sovinisticku glavurinu

Rijastet islamske SDA zajednice

ima “sponzore” u prvim redovima u dzamijama. Bivse komunjare i partijske poslusnike. NeBiH sa njima

BBB Tiđman sa bauštele

A Hrvatska je sponzor BiH katolika, a Tiđman se dogovorio sa Miloševićem da Srbija i Hrvatska podjele međunarodno priznatu državu što vi Tuđmanovi i Miloševićevi naslijednici pokušavate zadnjih 30 godina. Džaba krečite. Prije ćete se vi raspasti ! ka BBB Teško je u dijaspori, eto Ukrajinaca

Nadimak

Najbolje bi bilo da neobjavljejete nista o Milanovicu dok dusevno ne ozdravi.

СРБИЈА

СРБИ И ХРВАТИ ПОД ХИТНО МОРАЈУ, У ПОТПУНОСТИ РЕАЛИЗОВАТИ ПЛАН МИЛОШЕВИЋ - ТУЂМАН, И СТВОРИТИ ВЕЛИКУ СРБИЈУ, И ВЕЛИКУ ХРВАТСКУ! РЕПУБЛИКА СРПСКА У КОМПЛЕТНОМ САСТАВУ УЛАЗИ ПОД НАДЛЕЖНОСТ СРБИЈЕ И БЕОГРАДА, А ХРВАТИ НЕКА СЕБИ УЗМУ СВОЈ ДЕО, ПОД НАДЛЕЖНОСТ ХРВАТСКЕ И ЗАГРЕБА! БХ МУСЛИМАНЕ ДЕЛИМО НА ПОЛА!

e

Heroin loš i nikakav

R BiH

Pisamo se mi na demokratske norme i vrijednosti EU !!!!Zasto ?? katolici iz BiH su u EU a muslimani i pravoslavci nosu !! O cemu se tu radi ??? Sve je jasno kao suza …..EU ce se raspasti prije nego BiH udje u udrugu te dekadentne srednjevjekovne logike koja zamislite sebe samu naziva Europska …

R BiH

Patriote Republike BiH vas cekaju na nisanu Ako Bog da platit cete sve dugove Bog i Bosna ***

BBB

Istina boli zar ne ? Haški sud vamje hebo terma skupa sa Tušmanom i Miloševićem u Karađorđevu kao i Boban i Karađić u Gracu. Ima sve crno po bjelom, a vi vaše mokre snove sanjajte i dalje !

Jad

ŠIZOFRENIK NIJE VREDAN KOMENTARA

EU

Rekao je svaka čast Beogradu i Istanbulu ali je Europa prvenstveno u Zagrebu

Meho

Turska je najvece *** pojela sto je pristala da Hrvatska udje u NATO.

/ Najnovije