Skandal: Zoran Milanović poručio Ambasadi SAD-a u BiH da tlači Hrvate i poslao im "srednji prst"

/ Komentari (36)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Sve u svoje vrijeme, sve u svoje vrijeme Milanoviću

IVO

ON I DODIK ISTO S.ANJE DRUGO PAKOVANJE:):)

***

***

Peti Sekretar SKOJa

Žalosno je kad neko gleda i vidi trn u tuđem oku, a ne vidi balvan ispred svog! Gospodine Milanoviću Vi nikako da shvatite da je ovo DRŽAVA BOSNA i HERCEGOVINA i molim Vas da to imate na umu kada ovakve gluposti izvaljujete!!

milanoviću

***

***

***

Ljubomora

Ruski agent zvani štakor koji ide od besplatnog ručka do večere od kad je saznao da mu Ahmed bambusa ženu načisto pomahnito,ali trebao bi znati da ako on nemože da tu ždrebicu mora netko zadovoljavat.

ahahhahahaa

jadni vi. kao serbi. cijeli svijet protiv vas a vi jadni nista krivi i trazite samo svoja prava. hahahahahaha zivino daj srbim au hrvatskoj prava koja imaju hrvati u bih i srbiju ce preimenovati u hrvatska. ovdje imate vise prava od bosnjaka. pogledaj gdje ko radi zivino.

Naser

Dragi Hrvati susjedi spasavajte se ovaj vam je pukao skroz bez obzira sto ste u eu izloirat ce vas samo tako

666

Muslimani će dobiti slom živaca. Iako nisu ni spomenuti, kao i obično. Čudna vjerska skupina ka Haha Kakav je osjećaj biti neželjeno dijete? *****e što bi se reklo? Cijeli život htjeti biti članom hrvatske obitelji, a obitelj te ne želi. Cijeli život za Hrvate biti samo katolik iz Bosne? Nikada biti ravnopravan. Jednak. Biti popišan. Reci dalmatincima, zagorcima, istrijanima da si Hrvat. Reći će ti samo hahaha budalo jadna A fkt si budaletnina.

***

***

***

***

Haha

***

bravo zoki!

ma, štaj ba ovo?! više niko ne benda kaubojske filmove! ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

***

***

Hrvatska provodi UZP preko katolika Bosne!

Hrvatska nema iseljenistvo u BiH!! Dokazano! Sta onda traze u Bosni?? Zasto se ne “skrbe ustavno” o Gradiscanskim hrvatima? I oni su Hrvati. Sto ne traze “legitimno prestavlja” Hrvata u Australiji, Americi, Argentini? BH katolici ni ime ne nose po Hrvatskoj, vec ih pohrvatise po katolickoj vjeri, pravljenjem nacija Kraljevine SHS. Nisu nacija BiH, vec NACIJA nepostojece Jugoslavije/SHS.

Lijepe riječi su ukras!

***

Ako to stvarno budes imao snage iznijet:

SVAKA, SVAKA, SVAKA CAST!!! A da li ces imat snage za to, eh, tu sam skepticniji. Jer se sjecam kako te je klon baba pozvala sramotno, nedjeljom u Berlin. I otisao si. JA JOJ NE BIH OTISAO NEDJELJOM SAMO ZATO STO ONA TO PONIZAVAJUCI TAKO HOCE KAD BIH MORAO CRKNUT. A ti si otisao... Zato nisam siguran da ces Amerima srednji prst. Al opet ko zna, tvrd jesi, a mozda si u medjuvremenu jos naucio i skupio jos tvrdoce.

Hahaha

Samo ti izazivaj Milanovicu, mogli bi tebi Ameri pokazati jednu malu crnu listu kao i Dodicku i onda kada odes u banku ili bankomat pokazu ti srednji prst! Jel ti to jasno? Ako nije pitaj Mikokrada da ti pojasni.

Mi smo glupi

Ovaj prica, onaj drugi suti, a isto se ponasaju prema BiH. A dobri glupi bosanci kupuju srpske i hrvatske proizvode.

Sreca da ti nisi...

>>Muslimani će dobiti slom živaca. Iako nisu ni spomenuti, kao i obično. Čudna vjerska skupina ka Haha< ...cudan, nicim izazvan poceo neke gluposti ...

Dodikov jaran

Šta drugo reci: Orbanovo i Putinovo plaćeničko štene

Ako je

JOS JEDNA OD LAZI IZ TEHERANA I NJIHOVI SATELITA ka BRKICA Hrvatski mediji prenijeli ovu LAŽ masovno, pa ti vidi.

mujaga komadina

ovaj milanović totalno lud toje teški narkoman ****ati *****ina ko to ima vie prava od bih Hrvata završićeš ti milanće kao kolindica milanović se mora tužit evropskom sudu

Bos-Sa

S kim si,takav si!Tebe treba vratiti u predskolsko obrazovanje!

***-***

***

***

***

Slika i prilika

Konjina nad konjinama

***

***

***

***

Durmo

Hey, ass.... you'll play ball with Yanks their way, only.

***

***

Ante

Samo naprijed predsjednice!

Kristofasisto

***

visocica 1662

Lijepe riječi su ukras!

***

***

/ Najnovije