Milanović o Plenkovićevim izjavama: Kao da se najeo marelica - fermentiranih

2
Radiosarajevo.ba
Milanović o Plenkovićevim izjavama: Kao da se najeo marelica - fermentiranih
Foto: Prscr/Twitter / Milanović i Plenković

Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske danas je položio je vijenac i zapalio svijeću uoči 29. godišnjice osnutka 7. gardijske brigade "Puma" u toj zemlji.

Komentirao je i svoj neodlazak u BiH i izjavu premijera susjedne zemlje o toj temi.

“Kao da se najeo marelica fermentiranih. Ja nisam shvatio što je htio poručiti. Netko od nas dvojice laže. On kaže da nema podatke… Nema ako ih nije tražio… Pa daj si odi tamo. Ja izmišljam, ali zato je centralna bezbednosna agancija BiH u pravu.

Njemački političari srbijanskoj opoziciji: "Bojkot izbora bio bi samo voda na mlin vladajućih"

Njemački političari srbijanskoj opoziciji: "Bojkot izbora bio bi samo voda na mlin vladajućih"

Mene to osobno ne vrijeđa. Ne možemo tako razgovarati. On nije dobio podatke o tome? Mogu mu im ja poslati, može me nazvati da mu objasnim zašto se u takvim situacijama ne igraš tuđom sigurnošću, ne svojom”, izjavio je Milanović.

Zatim je dodao da je "herojski zec bio doma", dok je njegova supruga "tamo trebala proći minutu ranije, u autu, kao štićena osoba".

"Prorešetao bi je kao švicarski sir. Nije prošla, mislite da bih se ja s tim zezao. Nazvao sam ga ionda je sluđeno otišao u Bruxellesu. Šalio sam se s tim. Tako da, HDZ-ovci kradu i lažu”, govori predsjednik o napadu na Markovom trgu, piše N1.

Dodao je da izvješća SOA-e ništa ne govore o radikalizaciji u Hrvatskoj.

"SOA je profesionalna i to je postala u moje vrijeme, time se ne može manipulirati, to nije Ustavni sud”, rekao je Milanović.

“Ja nisam nikad bio četnički huškač i nisam vrijeđao bošnjački narod. Mi smo nebo i podzemlje. Oni zločesto to interpretiraju. Za to ne odgovaram ja nego unitaristički huškači s Baščaršije koji žele politički umlatiti Hrvate, ukrasti im Dom naroda”, govori predsjednik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije