"Milanović i Čović se varaju ako misle da mogu ostvariti cijepanje BiH"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Nitko nista ne cihepa, naprotiv, lijepi. Hrvati ce se organizirati unutar jedne zupanije umjesto dosadasnjih nekoliko u kijima su vecina i tsko smanjiti administraciju, sulude troskove i osigurati da ih Bosnjaci vise ne kradu. To ce u konacnici biti i pravddno rjesenje.

Mostar

Danas je BiH jaca i odlucnija ikada i onda: pozivamo USA, UK,OHR....da zaustave Covica...nije ovo stvar covica vec HNSa

moze i mora se pocijepati isto kao jugoslavija

cepaj cepaj samo tako sta ce bosna ako nema jyge cepaj cepaaaaaaaaaaaaj nece osmanlije nikome vise da seru

moze i mora se pocijepati isto kao jugoslavija

cepaj cepaj samo tako sta ce bosna ako nema jyge cepaj cepaaaaaaaaaaaaj nece osmanlije nikome vise da seru

N

Hoce to cetnici, hoce. Da se opet prosipa krv.

Bosanac

Nitko nista ne cihepa, naprotiv, lijepi. Hrvati ce se organizirati unutar jedne zupanije umjesto dosadasnjih nekoliko u kijima su vecina i tsko smanjiti administraciju, sulude troskove i osigurati da ih Bosnjaci vise ne kradu. To ce u konacnici biti i pravddno rjesenje. ka Mostar hoce li i ovi ugrozeni Rvati ic u taj vas tor pokupite i njih dole

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

HB

Turska je okupatorska sila zna se na koji način su dosli i sta su radili, velika je greska sto se to odmah nije podijelilo 90ti da se zna gdje je cija zemlja i uprava ovako je samo pitanje vremena kad ce izbiti

222

POZOVITE SVE STRANKE U FEDERACIJI I UJEDINITE SE VIDITE DA OVAJ BUDALASTI TANDEM IGRA NA RAZJEDINJENOST BOSNJACKIH STRANKI I PODRSKU HRVATIMA OD STRANE DODIKA ZA RACUN RS. I PISITE SVIM ZEMLJAMA SVIJETA, EVROPE I SVIM LIDERIMA SVIJETA. NAJGORE JE KADA BUDALA DOPUNJAVA BUDALU...

Tuner

Treba ih neko podsjetiti gdje je Armija RBiH bila kada su potrcali da potpisu Washington. I da nema Alije da zaustavi Armiju ovaj put

SOS

Kolko vidim iz ovog drskog ponasanja kepeca milanovica i g*vnara covica, da oni nisu iskusili kako bosnjaci uz Tekbir jurisaju, kako uje pred povikom Allahuekber bjeze glavom bez obzira, nek se sjete samo Vlasica.

Suzy

@bosanac - pa nisu Bosanci izazvali raspad Jugoslavije?!

SOS

HB, lijepo zboris, da se podijeli, moze al procenat teritorije po broju stanovnika, tako bi bosnjacima pripale dvije trecine, srbima jedna, a vama karta za rvatsku, sto milanovic neda bosnjacima u hrvatskoj entitet, kad je tako pametan, a trebali bi bosnjaci raditi na tome.

Aa

FUJ I JEDAN I DRUGI

R BiH

Mogu izazvati sukob ,krvoprolice i sve sto nije dobro Milanovic je glupi narcisoidni i primitivno seljacic koji zaista vjeruje da cak vojno moze vrsljat po nasoj BiH ….Zaista je stupid …….

Rado bi castio covica i milanovica sarajevskim cevapima da preskoce bar jedan obrok govana

...

Ok

A vi ste i tupavi i zaostali sko mislite da ce neko mirno sajati i pljeskom honorirati ukidanje politickih prava jednom srarom europskom narodu i gradjanima EU.

Alfa

Ruski ljudi Kupljenu za nesto malo novca …Pohapsiti to treba !!!

za Mostar

Nitko nista ne cihepa, naprotiv, lijepi. Hrvati ce se organizirati unutar jedne zupanije umjesto dosadasnjih nekoliko u kijima su vecina i tsko smanjiti administraciju, sulude troskove i osigurati da ih Bosnjaci vise ne kradu. To ce u konacnici biti i pravddno rjesenje. ka Mostar Imate zupanjiju u Kninu, tamo se dobro uklapate po svemu.

Marko

Netreba nikakvo cjepanje, treba sam ukloniti dozivotne predsjednike i dati mogucnost mladjimda rade i da zajedno zive. Ova "elita" u vlasti dovoljno je ukrala i unazadila drzavu BiH.

sparco

Nisam za Čovica al nemogu da shvatim neke pojedince koje kažu da Hrvati i Srbi nežive u BiH nego katolici i pravoslavci po tome u Sandžaku nežive Bošnjaci nego Srbi Muslimani.Ili da Kinez dođe živjeti u Bosnu nije više Kinez nego Bosanac.Etnička pripadnost nema veze sa državom gdje se živi.Njemački ptičar po tome bi u Bosni automatski bio Bosanski ptičar.

/ Najnovije