Milanović: "Dodikov prijedlog za BiH? Dobronamjeran je, ali..."

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NAJUGOROZENIJI SU BOSNJACI U BiH!

OVAJ BIVSI Srbina je gori od Franje Tudjmana!Hajde malo o pravima Bosnjaka koji zive u HDZ kazamatima gdje NIJEDAN BOSNJAK nema posla."Mujo"tamo mzoe dobiti posao ISKLJUCIVO ako se izjasnio kao HRVAT ISLAMSKE VJERIOISPOVJESTI.O cemu seres i lazes Milanovicu?Tako i ulice koje su anzvane po "Muji".Ako je bio ustasa u drugom svjetskom ratu dobio je i ulicu.Ociti primejri ulice u Stocu,Capljini,Ljubuskom..odite pa vidite.Tamo poslove dobijaju iskljucivo HRVATI ISLAMSKE VJEROIPSOVJESTI dok u Sarajevu ne mozes do posla od HRAVTA....o cemu palamudis?

Mostar

Da je HR izvrsila agresiju BiH Bosnjaci ne bi postojali

AB

BiH je nezavisna međunarodno priznata država i nikakav Dodik ili Milanović nemaju šsta da pričaju o državi BiH. Sve što je Miloradu nejasno neka rješava institucijama države BiH ali on to ne želi već svjesno ukida manji entitet !

Re Mostar

Da su Bošnjaci propustili Srbijanske korpuse JNA na Hr , danas nebi bilo ni hrvata ni Hr !

Wws

KO JE DODIK DA ON POZIVA NEKOGA NEGDJE. TREBA USAGLASITI DOGOVOR UPUTITI OSTALIM, A NIJE DODO NI PREDSJEDAVAJUCI STA JE SEBI UMISLIO, MAJKO MOJA...

Danguba

Mučak od čovjeka.

2

GOSP. MILANOVICU, PA KAD ZNATE ZA DEJTONSKI VAZI, ZASTO GA SE NE PRIDRZAVATE. TAMO PISE IZBOR HRVATSKOG CLANA, A NE CLANA HDZ STRANKE.

Guest

Dodik se fura, da je on predsjednik BiH. Glupi vlah. Toliko je blesav i mahnut, da mene vise licno od njega, nemoze nista vise iznenaditi. Pored njega su u ludnicama pacijenti potpuno ispravni ljudi, kad vidim ovog psihopata. On je za emisije" Nikad nije kasno". Nije kasno, da ga stave uza zid i metak u šuplju genocidasku glavu. Ali kakve smo mi srece, u njegovoj ogromnoj lobanji šupljoj bi se izgubio metak.

Wrt

POSLUSAJTE BOZU KOVACEVICA KOJI KOMENTARISE GOVORE COVICA, MILANOVICA, OSTALIH IZ POLITIKE HDZ, KAKVA JE POLITIKA HDZ I TAKO DALJE. COVJEK JE IZ VISOKE POLITIKE HRVATSKE U ZAGREBU...

jaca

Pozivam bošnjačke predstavnike da prihvate njihovu igru. Neka sada stanu na stranu srba i Oluju osude kao genocid i etničko čišćenje

Mostar

Bosnjaci su izmisljena nacija u podrumu hotela poznatom po dobrim prostitutkama. Konvertiti i kolaboracionisti okupatora. Da vam Hrvati nisu sacuvali dupe imali bi 10 Srebrenica. Kada danas vidim u sta ste se pretvorili podsjeti me na onu staru - pomozi sirotu na svoju sramotu

@Mostar

Bosnjaci su izmisljena nacija u podrumu hotela poznatom po dobrim prostitutkama. Konvertiti i kolaboracionisti okupatora. Da vam Hrvati nisu sacuvali dupe imali bi 10 Srebrenica. Kada danas vidim u sta ste se pretvorili podsjeti me na onu staru - pomozi sirotu na svoju sramotu ka Mostar Da su se Bošnjaci odlučili prići na srpsku stranu 1991 godine imali bi još 10 Vukovara a Hrvatska bi bila župa Zagrebačka, ako i to a Dubrovnik bi bio mnogo mnogo stariji.

Guest

ooo evo šmrka opet.Bio u krizi par dana kako pade tura u crnoj gori

Forto

Da je HR izvrsila agresiju BiH Bosnjaci ne bi postojali ka Mostar Ne seri... koliko je splicana poginulo na aveniji ?

kukac

Ovaj lik je totalno pogubljen. Zoki šta si ti ? Ljevičar ? Ustaša, Partizan, Četnik ?

/ Najnovije