Milanović: Dodik je partner Hrvatskoj, bez Srba nećemo riješiti problem u BiH

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Jučer si glupi Milanoviću kmečap na Dodika što je otkrio spomenik srpskom generalu koji je u Hr skrivio ratni zločin, a danas ti je Dodik glavni prijatelj u BiH, tvoj i svih hrvata. Ili je promjena vremena ili danas nisi uzeo terapiju !!!!!!

Rasist

Milanovicev tata je bio optuzen da je sudjelovao u ubojstvu bruna busica u Parizu,ali ga je spasio tudjman i sina mu zorana poslao u Brisel da nebi zavrsio na front gdje bi ga sigurno za odmazdu ubio neki hosovac.Naravno obecao mu se oduziti,pa postavsi premjer zoran daje aerodromu Zagreb ime franjo tudjman,a sada sa dodikom cini sve da rascjepa BiH i ostvari tudjmanov san i pripoji zapadnu hercegovinu hrvatskoj

Najzad neko pametan

da usmjeri zaludjene Bosnjakei da pokusaju sami da se rijese SDA=IZ fashista

Kadrija

ovaj me sve vise podsjeca na Borisa Jeltsina, samo lupeta

vjjkjklč

Malo ste se razmahali ismailćani, polahko daleko je turska ;)

Jole

Majmune ruke k sebi..nemas ti sta rjesavati po BiH...ni ti ni bilo ko drugi izvan drzave....ima ovdje dovoljno pametnih glava!!!!

Jole Vole

Majmune ruke k sebi..nemas ti sta rjesavati po BiH...ni ti ni bilo ko drugi izvan drzave....ima ovdje dovoljno pametnih glava!!!! ka Jole A ti si jedan od njiha? To sto ti je glava velika, ne znaci da si pametan. Znaci da ti je tintara

Buhahaha..ha

Malo ste se razmahali ismailćani, polahko daleko je turska ;) ka vjjkjklč Hi, I'm Escobar, Gabriel Escobar. I am bringing a new package of sanctions for the Forest Republic.

J

On se nada da ce Bosnjaci katolici glasti za njega na iducim izborima nikad Bosanski katolici nece za tebe glasati

Buhahaha..ha

Bosnjaci ne shvataju vaznost postivanja dogovorenog i potpisanog. RS je činjenica kao što je i činjenica FBiH koju čine HB i RBiH. BiH je sastavljena od 2 entiteta i 3 konstitutivna naroda....eto vam malo kao podsjetnik ka Mostar Kao što je činjenica da žive u Bosni i Hercegovini 2 (dva) naroda i nacionalna manjina koja je okupirala Irsku.

bbjjkjkčkč

Tako da ih treba razgolititi u njihovim lažama koje im i knjiga dopušta ;)

kkjkjdfkl

To što su izdali rod da im čovek i oprosti ali izdali su Gospoda za život u laži cccc

Ljiljan

Izgleda da ga puljić nije dovoljno iskrižao s guza ,morat će na popravni kod bozanića!!

Jole

Majmune ruke k sebi..nemas ti sta rjesavati po BiH...ni ti ni bilo ko drugi izvan drzave....ima ovdje dovoljno pametnih glava!!!! ka Jole A ti si jedan od njiha? To sto ti je glava velika, ne znaci da si pametan. Znaci da ti je tintara ka Jole Vole<<majmune budi miran jel ti to opet tresu kavez!?vidi ti se po vokabularu o nivou inteligencije!! "Njiha"

Tito ustao iz groba

pogledaj BRAVEHEART serijad isto kao turci agresori 500 godina na balkanu i vise

Komentar

Milanovicevu iskompleksiranu strebersku individualnost krasi primitivizam specifican za sela livanjskog kraja Zaista je narcisoidan, jako primitivan i naravno dosta je blizi bjeloriskom kulturno-politickom miljeu od onog koji se promovira u Briselu ..Zalosna sova zaista …….

Zumbul

Milanović previše kopira Tuđmana treba mu zabranit ulazak u BiH nama netreba Tuđman

/ Najnovije