Milanović vrijeđao BiH, pa poručio: "Srbi su partneri, problem su bošnjačke elite"

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Realno, isto kao i Hrvatska..

Genocidasi

Ma ko iv gubavu budalu više i sluša .Dobio je upozorenje.Nek pazi šta laje mogla bi još koja letjelica zalutati.

Panama između Pacifika i Atlantika

Kanal na nivou mora po uzoru na suecki nije jednostavno dostići.

Jan

Firma mu ne može dobiti posao u BiH pa je frustriran..kakva briga za hrvate, Zoki sve se zna

.

Kada narod počne s bo*kotom HR proizvoda i kada ga njihovi privrednici pozovu i narede mu kao njegovo biračko tijelo da prestane s tim. Znači nikada, jer mi ne znamo ništa bo*kotovati, većina stanovnika. On radi sve što mu u HR donosi glasove, a najviše glasova donosi blaćenje SRB i ismijavanje BiH. Vrlo jednostavno, nema tu neke teške filozofije. Lakše je reći sapun/parfem nego objašnjavati zašto ti se is*ljava stanovništvo. A on kao vrhovni zapovjednik vo*ske sada objašnjava kako je nemoguće bilo onu letjelicu skinuti za 7 minuta. Samo da nije on odgovoran, svi su drugi krivi, jedino ono iz njegove nadležnosti funkcioniše besprijekorno, ostalo je sve nered.

Guest

Pa popusti nas vise covjece...popusti i brini za svoje cvijece

Cccc

Opet je poceo preskakat terapiju...

Viktor

Bravo Zoki, svakome istinu saspi u oči, pa nek pati koga smeta.

#Ponovo

#OdvezaoVamSePredjsednik

.

Bravo Zoki, svakome istinu saspi u oči, pa nek pati koga smeta. ka Viktor Šta smeta? To što je Čovid-19 prepolovio broj katolika u BiH, što ih je danas jedva 350k? To ti je neki uspjeh?! Ovo se dogodilo nakon 20 g, zamisli slijedećih 20 g? Sramota šta ste od naroda uradili. Ljudi su imali svoju zemlju i djedovinu, a vi im zgadili državu.

geo

Nemas ti veze ni s oscarom, ni s geopolitikim, a ni s lokalnom politikom.

Koel

Ri majmune nama vezi ni hrvatskom gdje se vodis kao neki predsjwdnik niko te ne zarezuje ni 1% a ne s geopolitikom

BiH

ovaj ruzni majmun svakom loncu poklopac a ne zna ni sici sa transportera

Handrija

Sreća pa si ti geopolitički faktor.Tebe niko ni u Kroejša ne zarezuje za suhu šljivu.

Ko be

Nevjerojatno Kataloski primjer kompleksa nize vrijednosti

Nikolica s prikolicom

Ajd za početak, nisam ni njegov fan, niti je moj tip politčara. On jednostavno govori on što misli - što na umu to na drumu. Sad mene zanima što je to rekao a da nije istina? Bih je gore od poremećaja. Nećete valjda reći da vam se svijet divi? Ne propinjite se na zadnje kad vam se kaže u obraz istina. I Srbima je rekao da su "ruska fusnota", pa šta? Njih zanima Ukrajina, a na Srbiju ne gledaju niti s krajičkom oka. Dakle, ne vjerujte onima koji vas eventualno hvale, kad i sami znate da za to nema razloga i poštujte ljude koji vam iskreno kažu na čemu ste i gdje griješite.

Rus-mir

Ketmanska filozofija dozvoljava varanje i laganje, ako će to dovesti do željenog cilja. Prepušćanje Srebrenice Karadžiću je bilo plod upravo takve filozofije (vidi intervju rahm. Meholjića!).

Tuđman

Miki opet si potrgo lanac.

Guest

Guest Vidi se po nicku pamet tvoja. Zar se nisi uvjerio sta pricaju sve vazne drzave za BiH i koga prozivaju. Idemo dalje da gledamo sankcije.

Porfiricus Geneticus

Poštovani građani Republike Hrvatske, smjenite ovog ruskog igrača, bruka vas konstantno. Ovo nije za predsjednika države.

Kija

BOŽE DRAGI KOJI BEZOBRAZLUK KOJE ODVRATNE IZJAVE DVOLIČNOST.....VADI SVOJE PRSTE IZ BOSNE I HERCEĢOVINE ZORANE MILANOVIČU

Jusko

Zbog dokazane povezanosti kampanje Z. Milanovića sa ruskim oligarsima, o čemu je skoro izvještavao i Avdo Avdić na N1, Plenković će uskoro dobiti zadatak da ga skine sa pozicije. I to će uraditi. Z. Milanović će biti potpuno politički eliminiran do kraja tekuće godine, naravno ne zbog BiH nego zato što se radi o kupljenom čovjeku od strane trenutno najagresivnijeg neprijatelja Zapada.

Jole

Sibe bubuljicavi!!

Genocidasi

Jebli ti srbi djecu i lučku majku .pa što ih ubijaste i protjerast( partnere) a mi Bošnjaci ti se IZASEREMO u prljavu usranu njušku

Draga djeco

Guma glavu cuva da ne dobijete tercijarni sifilis ko ovaj seronja.

zokijeva *sa

bezobraznim *, *!

Ante

Na * greota je dici *! *!!

Raja

A vi ko fini i pošteni, bez grijeha.

/ Najnovije