Milanović: 'Ako Srbi smatraju da ih se ovom Rezolucijom gazi, sutra će im smetati i oblačan dan'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Reci

***

Dodikov jaran

Idi tješi jarana Dodika

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

666

Napokon je promjenio dilera...

to je nista

sta je to slovo na papiru

Kobra

A ko kaze??????

opet se javlja

***

Panzer

Bravo predsjedniče,uvijek kratko i jasno!

Vera

***

Bosanac

***

Realno

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Anka

***

Vidi fotke i video, jasenovac je us ta ski logor

ne postoji rezolucija za logore pa ni za najveći Aušvic, zato jer ceo svet zna da su to logori nacističke Nemačke a ne država u kojima se nalaze. Tako se onda može raditi i 7 rezolucija za logore u Srbiji. ka Vera Ne lazi, jasenovac nije bio njemacki vec us ta ski logor, imaju fotke i video zapisi gdje jasno na ulazu pise us ta ski radni logor, a ispred stoji naoruzan us ta ski vojnik. To je tito pokusao da vas opere jer je i sam bio hrvat i optuzi nijemce za to, da bi gradio lazno bratstvo i jedinstvo. Kao da prezivjeli srbi sa kozare ne znaju ko ih je mucio, ubijao im najmilije i uzivao u tome. To su bili njihove komsije hrvati a ne nijemci i nema vise tita da vas stiti i da nam brani da kazemo istinu. Kao sto bosnje kazu da su turci iz anadolije cinili zulum srbima 500 godina ovde, a ne kaze da su se oni tada izjasnjavali kao turci i da su oni kao age, begovi, pase i dahije ucinili sve te najvece grozote srbima ovde, a kasnije i njihovi potomci 1914., 41. i 91. Nema vise zajednickog zivota sa vama, ponovnog ukazivanja povjerenja i novog srpskog stradanja i protjerivanja. Fino njegos kaze: ne gaji guju u njedrima, a srbi su to ignorisali, pa su svaki put stradali praveci zajednicku drzavu sa dokazanim srpskim dusmanima i dzelatima. Samo finalno razgranicenje i tacka.

Promjenili pravila da bi usvojili rezoluciju

Ovi nacisticki bijednici su bukvalno promjenili pravila da bi mogli usvojiti rezoluciju. 84 naspram 87 ili naspram 109 i usvojili haha. Zamisli da referendum koji je podrzalo svega 43% proglasis uspjesnim ili da odluku u parlamentu bilo koje drzave, donesenu na taj nacin proglasis usvojenom, ne racunajuci suzdrzane. E to se zove demagogija i nacisticka demokratija. Ali platicete za to. Sad idu rezolucije o njemackim i drugim genocidima.

/ Najnovije