Milan Tegeltija konačno saopćio: Odlazim s funkcije predsjednika VSTV-a

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuke

To se čekalo! Hvalim te Bože! Treba dalje nastaviti sa čistkom, bande ima još.

???

Pa znalo se da leti..po cemu je ovo udarna vijest? I zasto toliki publicitet za "udarno"???

On

Pravda za Milana. Svi ste vi Milani.

Ghost

Bijednice optuzujes sviju nas koji zivimo ovdje, da bi opravdao svoje kriminalne radnje. Nemas obraza ni grama. Nema SDA mnogo sa tim, narod te otjerao. Ja nikad nisam gledao dobronamjerno na SDA jer su ljudski sljam kao I ti!!! Nadam se da ce vas sve stici zatvorske kazne!!!

Mikajlo

Vidi se na čehri da je pošten i nekorumpiran čo'jek.

@O90l

Iz koje si ti zabi ti. Tebe jedva čekaju iz Gornjih Krčevina da dođeš u Europu. Nemoj opanke zaboraviti izuti kad tamo budeš ulazio.

Guest

NE lazi da ti neko prijeti, nisi nikom interesantan.

Nadnicar

kako ste vi jadan narod okovan visevjekovnom mrznjom prema hriscanima koja je tinjala u vama jos od usranih Turaka. citav zivot provedoste mrzeci sami sebe tj svoje porijeklo. tesko da to moze da dopre do glupe bosanske glave. Alija vam je kriv za sve sto vas je snaslo, a ne Srbi i Hrvati. on vas je strpao u 4 kantona, a onda ubjedio da je cijela BiH vasa. klasicna lobotomija. nije vam lako, a ne treba vas ni zaliti.

071

@Nadnicar I cijela ta glupa i redukcionistička tirada da bi u stvari kazao kako se identifikuješ sa jednim običnim korumpiranim trećerazrednim idiotom jer ste iste vjere? Tužno :).

/ Najnovije