Milan Tegeltija postao novi konzul Bosne i Hercegovine u Rijeci

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kad pomisliš ne može gore

Fuj fuj fuj. Dozvolili ste jednoj kobili iz šumske i njenoj bandi da vas ucijenjuju. Fuj fuj fuj

Sarajevo bih

Uvali se potkovano vanago,fujj

Namćor

Ženu ostavio na potkivanju.

Sarajevo bih

Lijep primjer mladima,sto si veci i uspjesniji lopov,to si veci mangup i bolje prolazis u zivotu,fuj,fuj.fuj.Dabogda svaki fening koji tu uzmes potrosio u apiteci kupujuci sebi citostatike ****o potkovano lopovsko.

***

***

IVA

PRVO.STO CE KONZUL U HRVATSKOJ?????? DRUGO BIH JE JEDINA DRZAVA NA SVIJETU GDJE LICA SA USA CRNE LISTE OBAVLJAJU VISOKE POLITICKE FUNCIJE. RS SADA PRAVI VISE STETE NEGO STO JE U RATU!

Doomsday

Izvadit će ga neko ispod škvera, a ovi što mi potpisale pa fuuj, fuuj. Kockoglavi frfljo labrnjaš, potkovani komad, krepo dabogda.

Exit

Ima nade za ovu zemlju... Svjetla budućnost nas čeka sa vakim čestitim i poštenim primjerima kao što je ovaj! Konačno europski standardi dolaze kod nas... Takvi da je jedini izlaz.. 🇩🇪 🏃 💨

***

***

***

***

JEBU vam SRBI majke KURVE poturcene--RAZVALjUJU--

Fuj fuj fuj. Dozvolili ste jednoj kobili iz šumske i njenoj bandi da vas ucijenjuju. Fuj fuj fuj ka Kad pomisliš ne može gore

***

***

Peti sekretar SKOJa

E bože dragi, političari su kao krava na krovu. Sve se više čudiš i pitaš kako li se govedo popelo tako visoko!??!?

***

***

***

***

Habuhabuhabu

Kad su ga naše budale tamo poslale, nadam se da će Hrvata biti pametniji, pa će ga odaslati.

Guest

Samo kod nas kriminalci na visokim funkcijama i onda se cude sto kriminal cvjeta!!? Kakva ti je Vlast takav ti je i Narod.

***

***

666

Ahaaaahaaa... Joj šta radi Dodik ovim Hrvatima - ovo je 100% njegova osveta za Trgovsku goru, za onaj nuklearni otpad.

Ja ba

Aferim mrako..

Ja ba

Uhljupi i ublehe.. Bravo.

IKS

Ovaj je endemska vrsta ljigavog beskicmenjaka!

Koel

Poposam se na ovu nakaradu od drzave

***

***

***

***

***

***

***

***

333

Bitno je da su Rumeni i Stok na braniku drzave. Stvarno imamo posla sa sibicarima. U ovoj drzavi vec 30 godina drmaju sibicari i poludebili sa nizom antisocijalnih poremecaja licnosti. Svi su se toliko puta vec prodali, ponizili i ukrali da vise nemaju nikakav osjecaj da nisu normalni i da su ljudsko smece. I gradjani se sklanjaju i bjeze. Pa eto, cisto informativno, od budala se pobjeci nemoze, njih treba stuci u cosak gdje im je i mjesto.

Ja sam Dino, a zovu me Kona

Hvala za imenovanje g. ministre

/ Najnovije