Milan Kučan: Ugrožavanje opstanka BiH bilo bi katastrofa za cijelu Europu

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mex

Hahahahahahahhaaahaha

Haha

Jes jes, ahaaa...jedini kljuc koji oni drze je kljuc tamnice svog naroda. Kad god su se petljali u BiH, narod im je patio. Nek nastave brusiti te kljuceve, brava BiH je drugacija od svakog kljuca koji imaju. Samo sebi prokletstvo navlace.

Zayebo si se

Kljuc je u rukama Armije BIH!

Prisjesce im politicka teologija etno-religionizma

Jes jes, ahaaa...jedini kljuc koji oni drze je kljuc tamnice svog naroda. Kad god su se petljali u BiH, narod im je patio. Nek nastave brusiti te kljuceve, brava BiH je drugacija od svakog kljuca koji imaju. Samo sebi prokletstvo navlace. ka Haha Za pocetak nisu ni etnicki ni religijski jevreji, a izigravaju neodvojivost nacije od religije.

Panzer

ČUJ OVOG,KO DA SLUŠAM BAKIRA HAHAHAHAHA

Sven

Jedini kljuc koji imaju je kljuc generiranja problema. I to ce tako biti sve dok narod u BiH ima krizu identiteta, neovisno koje je vjere.

Zapadni Turci aka Servi

katatrofalna izjava štajerskog konjušara...ključ opstanka Jedne jednine BiH je AR BiH i ukidanje sdooo

Još te muči probava od pričesti?

katatrofalna izjava štajerskog konjušara...ključ opstanka Jedne jednine BiH je AR BiH i ukidanje sdooo ka Zapadni Turci aka Servi Bog ti u crijevima diže revoluciju?

Nema Juge, bema ni HejBa

Tisuću mi ćimbenika

Što pre, za sve bolje

Sto se tice Alije, kamo srece da se nije ni rodio. Svima bi nam bilo bolje. Gurno narode u rat, htjeo cijelu zemlju, a dobio fildzan drzavu. Sto se tice Kucana, razvali si jednu zemlju. BiH nece trebati razvaljivati. Ona je razvaljena. Samo je pitanje kada ce poceti da se raspada. ka Europljanin

Već su napeli udarač

Nek povuku kurajberi i okidač

Hahahahahaha

Tisuću mi ćimbenika ka Nema Juge, bema ni HejBa Onda nema ni Neovisne katilibanske đamahirije Kurojejšije 2 puta: Nakon raspada KSHS kad je dobila dražavnost i SFRJ. + jedna za raju: nakon ukidanja NeOvisne države hrvacke.

?

ČUJ OVOG,KO DA SLUŠAM BAKIRA HAHAHAHAHA ka Panzer Ko te ***e Poglaviću.

matora komunjara služi za

vodanje po kalifatu ko mečka po vašarima... pita ga se ko onu što naplaćuje u javnoj ćenifi.

Milan Kučan je komunjara

vodanje po kalifatu ko mečka po vašarima... pita ga se ko onu što naplaćuje u javnoj ćenifi. ka matora komunjara služi za Koliko je Sveto rimsko carstvo bilo i sveto i rimsko - 0. Morone.

A-ha

Krivousti čimbenik i balkanski kasapin su odbili mirovne prijedloge EU uz finansijsku pomoć, pa je zato izbio rat u BiH. Inače, Bosna je puno starija država od ex Yu i njena opstojnost ne ovisi od ex Yu. Prema tome, Bosna je bila i biće dok svijet postoji!

/ Najnovije