Milan Dunović uoči sastanka Trojke, HDZ-a i SNSD-a u Mostaru: "Sve nešto razmišljam, ko će...?"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Euroneuro

Dabogda nikad ne ušli u eu ,žuvjela šuplja demagogija živijo milan dunović živila korupcija živilo bezakonje i nacionalizam šovinizam i lažni patriotizam,usadimo mladim generacijama što više pohlepe i da stvore buduće dog eat dog society.

Moj Milane!

O *****tanju pričaju halal Milani i DF vazeliinski analni speleolozi- specijalna jedinica za opsluživanje Spahine 14 i bilhajr Poljina!

Moj Milane!

[* o po*p* uš*tanju pričaju halal Milani i DF vazelinski analni speleolozi*]

Haha

Šta si se usrao kad znaš i sam da nema suživota između islama i neislamskih institucija.

Ovaj se poturčio

Za dva bureka

Namćor

Glooova.

ZAGOR

DUNOVICU ISTI SI KO KOMSIC MENE BI BILO STID DA GOVORIM PROTIV SVOG NARODA MORA DA JE I TVOJA HANUMA TALIBANKA

Nqn1

*******e...Da Bog da ti dete u kuću dovelo muslimana

/ Najnovije