Milan Dunović pozvao medije da izignorišu neustavni 9. januar

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Dunović=Komšić. Nisu izabrani od "svog" naroda.

Ralle

Izdajica srpskog naroda

Dosta je više

Ovim putem molim RAK da žestoko kazni svaku TV kuću koja bude prenosila događaje povodom obilježavanja neustavnog 9 januara.

R

Samo ignorisati i ne prenositi javno a vjerovatno nemaju tema drugih pa nek se prica

071

Jos jedan Aljin Srbin. Dok je takvih kao tebe, Mijatovica i sl., Dodik moze mirno da spava. Jeftino si prodao kozu islamiziranim Srbima.

PapeMehlem

Rijec "izignorisati" ne postoji niti u jednom od jezika regiona. Samo na ovom portalu, mozda.

Dudek Krivousti Njofra

Bošnjaci sa ovakvim se mora BOSNA osloboditi od svetosavskih djikana i katoličkih terorista UZP...islam to zahtijeva izvorno

Knez

Аферим ефендија дуновићу,одмах се јави лекарју.

/ Najnovije